JAKIE MASZ OPONY?

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Re: JAKIE MASZ OPONY?

Postprzez a-kwiaty sobota, 29 marca 2008, 18:50

Napisalem chyba dość wyraznie, ze "CHYBA Zuwik" wiec jesli nie Ty to napisales to po co sie elektryzujesz?
Sorki dla Ciebie i chyba jest ok?
Obrazek
......... berlingo xtr 1,6 - 2 szt........................... kiedyś były 3 szt Kangoo http://www.a-kwiaty.pl doręczamy kwiaty, Wrocław, Polska, świat...
a-kwiaty
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Masaccio sobota, 29 marca 2008, 20:04

Lucass napisał(a):
Bullitt napisał(a):A będzie mógł potem legalnie jeździć po drogach? :lol:

Ale w ofercie tej firmy było, że "zawieszenia nie można używać", czyli możesz jeździć nieużywając ;) :lol:
Masaccio
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez 36jacek niedziela, 30 marca 2008, 06:57

Witam ja podziele sie wrażeniami z jazdy Debica pasio 175/65/14 pracuje w hurtowni motoryzacyjnej AD Stenmot wroclaw kupilem je bo moge obserwowac co najbardziej schodzi z półek nie jestem za szczesliwy z tego wyboru przyczepność ok ale halas tragedia zaczołem przymierzac sie do wymiany lożysk niestety to szum opon dobre i glośne radio zalatwia sprawe
ale jeszcze gorsze są super kapcie WEST LAKE cena zaj...... 175/14 kosztowałyby mnie ok 90zl za szt tylko po wlożeniu na wywazarke z 4 tylko 3 szt byly zwichrowane wyważyć tragedia i rzucało samochodem jak żydem po pustym sklepie co ciekawe w tamtym roku sklepy kupowały te opony paletami nie powiem z jakich miast nie oo to chodzi ale ktos musi na nich jezdzic bo zwrotów bylo bardzo mało ale w tym roku już nie ma hitu sezonu teraz idzie wlaśnie dębica rozne modele idzie też Sawa no czytałem tu o Barum to czeskie opony też ladnie sie sprzedają Fulda także nie wiem czy to tylko z powodu ceny ale opony powyżej 200 w hurcie idą bardzo rzadko swego czasu był problem z Kormoranem czesto pekały to nie bylo śmieszne więc mały wniosek na koniec oczywiście jako laik i amator prawie każda nowa opona nie jest zła ja uważam że nowa jest zawsze lepsza od używanej którą niemiec wyrzucil na śmietnik a chandlarze zachwalają jako cud natury na ktorym mozna jeszcze jezdzić kilka lat wiem że dużo osób nie zgodzi sie ze mną ale kazdy ma prawo miec swoje zdanie w poprzednim samochodzie miałem Viking 205/55r15 super opony tylko niski profil powodował że jezdzac tylko po mieście zawieszenie wytrzymywalo tylko 1 rok i tulejki na wachaczach i stabilizatorze szly do wymiany wedlu mnie jaszcze raz zaznacze jako laika opona musi bycdobrana do samochodu trzeba to wypróbowac za niska jedzie sie jak taczką wszystko trzeszczy i puka a za wysoka samochód pływa na zakretach wiem że ameryki nie odkryłem i wlasnie bardzo dobrze ze na forum mozna poczytać o wrazeniach z jazdy róznymi rodzajami opon :idea: na razie koncze
pozdrawiam jacek
36jacek
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez dempsej niedziela, 30 marca 2008, 09:47

36jacek napisał(a):Witam ja podziele sie wrażeniami z jazdy (...)
pozdrawiam jacek

Matko jedyna kiedy odwołano zasady interpunkcji bo ja nie wiem co sie dzieje a moze mogłem coś przeoczyć i teraz tak sie pisze w świecie szerokim wogólemożeprzestańmyużywaćjakichkolwiekznakówspacjiitdbotowogolebedzielatwiejiszybciejtakpisacaitakwszyscyzrozumiejO.....
ObrazekObrazek
Był sobie zielony Kangur 1.5 dCi 80 KM + cośtam jeszcze, Privilege, klapa , ale pojechał w dobre ręce.
http://dempsej.deviantart.com, http://www.flickr.com/photos/dempsej/ - moje zdjęcia
dempsej
II Vice Kangoomistrz 2009
II Vice Kangoomistrz 2009

Postprzez tomekg niedziela, 30 marca 2008, 10:50

Tak dzisiejsza młodzieży pisze sms, zamiast w kompie użyć Worda lub podobnego programu i sprawdzić pisownie itp
Pozdrawiam Tomek
Kangoo 1.4 ' 98 biały
Kangoo 1.5 dci '05 Privilege wiśniowy-już go niema
poczuj troszkę luksusu
tomekg
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez 79buli niedziela, 30 marca 2008, 10:56

nowa opona zawsze bedzie lepsza od uzywanej nie wiadomo jakiej, hymm, ja posiadam uzywki good year wielosezonowe i daja rady, no ale kosztowaly tyle co nowki opony z polskiej stajni :) ale fakt faktem w tym sezonie kupie nowki, ale coraz czesciej sklaniam sie do kolejnych wielosezonow :) a interpunkcja fakt, uzywajmy jej bo zdanie zupelnie zmienia znaczenie bez kropkow, przecinkow itp :) a pisowni z sms-ow lepiej nie przenosmy tutaj bo forum upadnie jak kazdy bedzie spedzal wieki na czytaniu jednegozdaniazlozonegozkilkuslowbezuzywaniainterpunkcjiheheazmojejstronyprzepraszamzanieuzywaniepolskichznakowjednakjestemdotegozmuszonynieposiadajacpolskiejwindozyipolskiejklawiatury :) Pozdrawiam :)
Skoda Felicia Kombi 1.6 GLX z wlepa klubowa + grzanie tylka :)
CB Midlan 278 + Sirio 120
Obrazek
79buli
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez a-kwiaty niedziela, 30 marca 2008, 11:08

Moze inaczej - dzisiaj nowe opony jutro sa juz uzywane.
Jednak problemem jest tu jaka byla przeszlosc tych uzywanych. Nikt normalny nie wyrzuca dobrych opon. I teraz pytanie czy
kupujac uzywki trafiles po nienormalnym czy taki kapec moze wywinac jakis numer...
Mialem kiedys opony Goodyear od nowosci - wyrzucilem caly komplet po 4 sezonach, bieznik byl jeszcze ok ale jedna opona dostawala bicie. Poza tym trzymaly sie swietnie, az do .... wolalem nie sprawdzac.
a kazdy i tak wg swojego uznania zrobi :)
Obrazek
......... berlingo xtr 1,6 - 2 szt........................... kiedyś były 3 szt Kangoo http://www.a-kwiaty.pl doręczamy kwiaty, Wrocław, Polska, świat...
a-kwiaty
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Wiz poniedziałek, 31 marca 2008, 22:47

Ja na rozladowanie sytuacji i zarazem w temacie:
Ciekawe na jakich laciach jezdzil ten kolo w filmie RUSSIAN DRIFT - http://fishki.net/comment.php?id=29057
Pozdro
ANTYKLUBOWICZ
STOPER DROGOWY :D
smoke tires not drugs
Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT :)

Wiz
Użytkownik zbananowany

Postprzez bogdan02 poniedziałek, 31 marca 2008, 22:55

bogdan02 - Już jestem emerytem
Xsara Picasso 1,8 LPG i Xsara 1,8 LPG Też francuzy czyli nieprzewidywalne samochody
bogdan02
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez MK wtorek, 1 kwietnia 2008, 11:39

No dobra!
Dyskusja sie rozjechała!!!
Jestem na kupnie opon i nie wiem co kupić, proponowano Yokohamy C driwe (jakie są A driwe?) i Conti Premium. Co jeszcze do 170zł?
Kleber dynaxer?
Pozdrowienia Marcin
CLIO 3 1,6 16v 128KM GORDINI 2012r. - LPG STAG
Kangoo II 1,5dCi 115KM PRIVILEGE+ TomTom Edition 31.XII.2010r. srebrny
Porzuciłem akordeon, a szkoda.
Focenie wciąga!!! Jestem szumofobem i maniakiem ostrości!!!
Nikon D7100 Nikon D50

CHEVROLET SPARK M300 LS 1,2 16v 85KM 2010r. - LPG STAG - BYŁ!!!!
MK
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pytam