Rezerwa... ile?

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Postprzez sw środa, 28 stycznia 2004, 07:45

U mnie tak samo. Zaczyna migac przy ok. 10l, a potem robi to coraz czesciej, az przy 5-6l swieci ciągle.
NIe jest to dobre rozwiązanie, bo zawsze mam pokuse - a moze jeszcze dojade...
sw
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Paliwko :D

Postprzez Hermes piątek, 27 lutego 2004, 12:58

Nio ja jeszc nigdy nie stanąłem a z reguły jezdze na oparach . Rezerwe mam opanowaną :) Powiem jedno nie przekraczac na rezerwie 80 kilometrow i dojedziecie wszedzie. A jak u was ze spalaniem ??
Bo ja nie wiem czy to stacje mnie kantuja czy to tak po prostu jest. Na 100 km jakies 11 litrow :) jak katuje to nawet 14 .... Coś starsznie duzo wydaje mi sie ze kiedyś palił mniej :)
Hermes
Kangoojunior
Kangoojunior

Re: Paliwko :D

Postprzez wodzoo poniedziałek, 1 marca 2004, 04:33

Hermes napisał(a):Nio ja jeszc nigdy nie stanąłem a z reguły jezdze na oparach . Rezerwe mam opanowaną :) Powiem jedno nie przekraczac na rezerwie 80 kilometrow i dojedziecie wszedzie. A jak u was ze spalaniem ??
Bo ja nie wiem czy to stacje mnie kantuja czy to tak po prostu jest. Na 100 km jakies 11 litrow :) jak katuje to nawet 14 .... Coś starsznie duzo wydaje mi sie ze kiedyś palił mniej :)

Jaki by to nie byl silnik ,to jak na kangura to troche przegiecie :?
1,5 dci 65KM
wodzoo
Kangoogaduła
Kangoogaduła

wiedziałem ze jest coś nie tak :)

Postprzez Hermes poniedziałek, 1 marca 2004, 07:13

To wszystko wina mojej mamy :D Przez pierwsze 2 lata to ona była głównym uzytkownikiem tego samochodu :twisted: .
Hermes
Kangoojunior
Kangoojunior

Re: wiedziałem ze jest coś nie tak :)

Postprzez wodzoo poniedziałek, 1 marca 2004, 11:11

Hermes napisał(a):To wszystko wina mojej mamy :D Przez pierwsze 2 lata to ona była głównym uzytkownikiem tego samochodu :twisted: .

Widac z tego Twoja mamusia zyje na wysokich obrotach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1,5 dci 65KM
wodzoo
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia strona

Powrót do Pytam