Artjet napisał(a):[...]brakuje jednak pomysłu na namiot i[...] najbardziej mi się podobał kangoo Carpe Diem, ale mi nie jest potrzebne podwójne łóżko [...]zmieści się wtedy jakś szafka z boku [...]podczas pakowania w piątkowe wieczory nie będzie czasu na odkręcanie foteli, więc musi być takie rozwiązanie żeby fotele zostały.
Z tym namiotem to sprawa nie jest taka oczywista. Wyobraź sobie co się z nim będzie działo przy wsiadaniu/wysiadaniu ze skoczka. Wsiadasz

flaczek, wysiadasz

śledzie frrr.... Poza tym jesteś skazany na spanie z otwartą klapą jeżeli miałby być taki jak w tym VW. W zimne noce...
Carpe Diem fajny tylko za dużo ma tych materacy, materacyków, podkładek, podpórek. No i u mnie nie do zastosowania. Pod podłoga mam LPG a tam ten brodzik do mycia nóg
Szafka z boku rewelacyjna jest w
KangooRoo
Pomysł do zerżnięcia
A z tylnymi fotelami - cholibka, to ja nie wiedziałem, że trzeba je odkręcać i po prostu je wyjmowałem
Zajmuje to 1 min jeśli się to robi we dwóch, bo niestety kanapa jest ciężkawa, a się nie "rozdziela" na 1/3 i 2/3 i trzeba wyjmować w całości, albo 2 min jednoosobowo. Potrzebne narzędzia

kombinerki.