zuwik napisał(a):No moje oponki się dziś wykazały... Nadsterowność, kontra z ręcznym i trochę fuksiarska zmiana trajektorii - leciałem komuś na bramę, ale wykręciłem 180 i tyłem do rowu... Traktor przyjechał i jestem flachę w plecy... Ale skoczkowi chyba nic się nie stało, właściciel za to dorobi się zawału chyba wcześniej niż pierwszej zmarszczki... Stare zimówki są niebezpieczne, ale lepsze niż stare letniawki, więc jestem skazany... Od dziś nie ma szaleństwa (czyt. nie przekraczam 40km/h, zajście miało miejsce przy niecałych 50-ciu... "szaleństwo", nie?)
Mona napisał(a):Byłam dziś (dziś umówieni ), super obsługa, oponki mi zmieniali, a ja siedziałam w domu szefa i oglądałam canal +
Mona napisał(a):ale cóż ja widzę - nikt się nie przyznał że NIE zmienia oponek
Magic napisał(a):Mogę Kormorany spokojnie polecić, dobrze sobie radzą na każdym rodzaju nawierzchni, są dość ciche. No i polecam zakup drugiego kompletu felg. Nie pamiętam ile dokładnie zapłaciłem, ale coś ok. 250 zł. za 4 szt. Zakup zwraca się po sezonie, góra dwóch, nie mówiąc o zaoszczędzonym czasie (przekładka kompletu zajmuje mi ok. 30 minut - podnośnik typu żaba i krzyżakowy klucz do kół) i nie niszczonych przekładkami rantach felg i opon.
Lukasz_Kangoo napisał(a):Mona napisał(a):Byłam dziś (dziś umówieni ), super obsługa, oponki mi zmieniali, a ja siedziałam w domu szefa i oglądałam canal +
Zmieniałaś tam gdzie Ci mówiłem
Jeżeli tak, to cieszę się, że jesteś zadowolona
Jaro_Krakow napisał(a):trudno było na butach ustac na drodze a co dopiero jechac , fuldy mam z tamtego sezonu ale na lodzie nie ma mocnych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości