Tylko nie toooo ... chyba bede płakał :-(

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Postprzez kavka środa, 5 kwietnia 2006, 19:25

No ale trzeba przyznac że KiK walnął z grubej rury . Wpadł na forum , przywitał się jak każdy , no i ja oczywiście myślałem że jak większość przywita i pójdzie .... a tu : koszulki , dobre rady , czynne uczestnictwo w życiu forum ... nono trzeba pogratulować i w związku z tym chyba powinien dostać jakąś szczególną rangę ...

Pozdrawiam :wink:
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez KiK środa, 5 kwietnia 2006, 20:29

A dziękuję ... mam nadzieję utrzymać taką tendecję jeszcze przez długi czas :)

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Postprzez zuwik środa, 5 kwietnia 2006, 23:03

kavka napisał(a):w związku z tym chyba powinien dostać jakąś szczególną rangę ...
No co, ładną ma :mrgreen:

KiK wymyśl coś dłuższego, namęczyłem się, żeby tam wpasować więcej niż 40, to wchodziło 50, po godzinie dłubania dopiero wlazło ile dusza zapragnie ;) A Ty teraz chcesz to zaprzepaścić jakimiś marnymi 28ma znakami :P ;)
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez KiK czwartek, 6 kwietnia 2006, 12:59

Mam jeden pomysł ... ale co mi po pomysłach skoro 200 postów mi wskoczyło i cały misterny napis "ŁUBU DUBU ... " wzieło w łeb :cry: :cry: No, chyba że to Ty mi Grzesiu przywróciłeś :evil:

Kuba :wink:
Granatowy C8 2,2 '03
KiK

Postprzez zuwik czwartek, 6 kwietnia 2006, 14:06

Było mówić że się podoba ;) Masz jeszcze 5 kangoorków, co by nie było, że Cię zdegradowali ;)
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez KiK czwartek, 6 kwietnia 2006, 14:39

to tylko mała poprawka ... niech żyją nam :wink: :wink: A mój pomysł przedstawię na zlocie - albo wcześniej ... jeszcze zobacze :)

Kuba

ps: to byłem ja ... Jarząbek
Granatowy C8 2,2 '03
KiK

Postprzez kavka piątek, 28 kwietnia 2006, 20:31

Eh dziś wziąłem się za pozimowe mycie kangoorka i znów rozczarowanie :cry: Po umyciu i napastowaniu (pastą , bez podtekstów :lol: ) zacząłem oglądać całe autko ... I znów myślałem że się popłacze : Nad tylną tablicą rejestracyjną na tym zagięciu pasie się chyba z 5-6 już dość zaawansowanych bąbli :evil: , no nic ide dalej . Na dachu , koło tej gumy (też zagięcie) znów jeden . Nad przednią szybą też jeden (i też zagięcie) . Postanowiłem zaglądnąć na nadkola i też dojrzałem jedengo rodzynka :cry: Przeca przy naszych zimach za 2 lata go nie będzie :roll: Zaniedługo stuknie 60 kkm to zobaczymy co powie nam serwis ... Jak kolega odda mi aparat to wszystko udokumentuje i zamieszcze tutaj ...

Pozdrawiam
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Bullitt poniedziałek, 1 maja 2006, 13:22

Niestety panowie w salonie załozyli i mi tak ramke tablicy rejestracyjnej, ze poobcierała lakier. Jezdzilem tak prawie rok. Teraz mam inne ramki i zaprawke na tymnych drzwiach...
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez kavka poniedziałek, 1 maja 2006, 16:24

Zaniedługo 60 kkm to zobaczymy co powiedzą Panowie z serwisu na te niespodzianki ...
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez kavka niedziela, 16 lipca 2006, 14:48

No i już po przeglądzie . Pan z serwisu blacharsko-lakierniczego porobił zdjęcia i posłał do Warszawy a Ci mają zadecydować czy malują za darmo czy malują za opłatą czy wogóle nie malują :lol: :wink: Do malowania jest tylna klapa , drzwi i błotnik do cieniowania . Auto trzeba będzie jak coś zostawić na tydzień i nie ma zastępczego bo to nie usterka mechanicza :evil: Boje się żeby tylko nie spiepszyli gorzej niż jest :wink:

EDIT:
Aha i Pan z serwisu mówi że to pierwszy przypadek i był bardzo zdziwiony :lol: :wink:
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pytam