Chyba będzie z tym problem, bo samochód jest sprowadzony.Mona napisał(a):nie można samemu. trzeba udać się do Renault, które sprzedało Ci Twój model, i tam się wszystkiego dowiedzieć na podstawie prawa jazdy - serio serio, bo sama to miałam
pagrze napisał(a):Mam kodowane radio i nie znam kodu. Pytanie czy mozna to zrobić samemu? Jeżeli nie to prośba o namiary w Poznaniu na osobę, która by to zrobiła.
pagrze napisał(a):Mam kodowane radio i nie znam kodu. Pytanie czy mozna to zrobić samemu? Jeżeli nie to prośba o namiary w Poznaniu na osobę, która by to zrobiła.
xyz napisał(a):Co zrobić żeby móc wpisać kod do radia:?: (radio o nazwie beta) Jest już podłączone i po właczeniu na wyświelaczu pojawia się tylko napis SAFE. Numer kodu jest znany, ale jak, gdzie i kiedy go wpisać.Jeśli ktoś zna się na takim takim sprzęcie to prosze o pomoc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości