Szyba odblaskowa

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Szyba odblaskowa

Postprzez Marko wtorek, 17 lutego 2004, 21:03

Witam,
Za ok miesiac mam odebrac Kangura 1.2 16v. Poniewaz wersji Alizee (osobowych) u dealera (Krakow) juz nie bylo, a nowa seria limitowana Kaleido (tez z klima) wydala mi sie za droga - trzeba by bylo doplacic za drugie drzwi odsuwane 1800 zl, postanowilem kupic bez klimy. Dealer zaproponowal bonus w postaci m.in. przedniej szyby tzw. odblaskowej, ktora podobno znacznie redukuje nagrzewanie wnetrza. Czy ktos ma jakies doswiadczenia na ten temat?
Pozdrawiam kangoomaniakow,
Marko
Marko

Postprzez michal niedziela, 22 lutego 2004, 00:07

jeżeli to nie siła sugestii to faktycznie działa (30 % !!!!)i kierownica nie parzy tak jak
np w maluchu, czy poldku(tam kończyła się skala w elektronicznym termometrze) a może to ostatnie lato było jakieś zimne...

a tych szyb to nie montują fabrycznie???? :?:
dilerzy to cwaniaki i jak ich się przyciśnie to odpuszczają, a potem i tak ci
wcisną jakiś kit.
michal
helios 1.5 dci
michal
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Re: Szyba odblaskowa

Postprzez sw niedziela, 22 lutego 2004, 07:37

Jeśli jeszcze nie zamówiłeś, to przejedz sie do nowego dealera kolo M1. Kolezanka ostatnio kupowala tam lagune i dostala bardzo dobre warunki (a wie co mowi, bo juz 3 renowke kupuje).
sw
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Gość niedziela, 22 lutego 2004, 09:31

Wlasnie tam (M1) zamowilem. Wynegocjowalem 2.900 zl upustu i gratis: szyba odblaskowa, blokada, glosniki Blaupunkt a sprzedawca (b. sympatyczna kobieta) dolozyla jeszcze niesmiertelne dywaniki ;).
U Bienia i Lisowskiego nie bardzo chcieli rozmawiac o upuscie, a tylko o gratisach.
Teraz troche zaluje, ze nie zamowilem 1.5 dCi 65 - kosztowal by z takim upustem 48.500 (wersja Expression), choc dostalbym mniej gratisow.
Pozdrawiam,
Marko
wkrotce 1.2 16V Expression
Gość

Postprzez 1.5 dCI 80KM niedziela, 22 lutego 2004, 14:57

ja kupilem rok temu u Bienia - Krakow 1.5 dCi 80 KM , ful wypas ; klima , abs , centralny zamek , wspomaganie , , elektryczne lusterka i podgrzewane , , alarm , 4 g³osniki , CD Blaupunkt , dywaniki , kpl zarowek , relingi dachowe , kolor metalik - po upustach dalem 58800z³ Peugot Parner i Citroen Berlingo prawie 10 tys z³ drozej mi wyliczyli w salonach
1.5 dCI 80KM

Postprzez wodzoo poniedziałek, 23 lutego 2004, 04:30

Nie wiem jak jest teraz ,ale kiedy ja zamawialem autko to szybki te byly do wszystkich modeli z klima oprucz kangoo :( ,wiec musialem zamawiac jako dodatek .
1,5 dci 65KM
wodzoo
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Bullitt poniedziałek, 23 lutego 2004, 08:58

wodzoo napisał(a):Nie wiem jak jest teraz ,ale kiedy ja zamawialem autko to szybki te byly do wszystkich modeli z klima oprucz kangoo :( ,wiec musialem zamawiac jako dodatek .

No właśnie, jak ja kupowałem też niestety nie było :( i nawet nie miałem możliwości zamówienia
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Powrót do Pytam