Otwierany dach

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Otwierany dach

Postprzez kangooroo sobota, 5 maja 2007, 20:30

Witam.
Minelo troszke czasu od ostatniej wizyty na forum i jak zwykle kangurek przypomina o sobie:)
Moj przesuwany dach odmawia wspolpracy, czyli typowe jak dla kangoo dwa trzaski i sie nie domyka do konca. Tu powstaje pytanie czy na naszym polskim forum zajmwal sie juz ktos blizej tym tematem bo niestety opcja szukaj nie odnajduje nic godnego uwagi.
Po przeczytaniu niemieckego forum http://www.zwinsch.gmxhome.de/Anleitung ... itung.html na 90%beda te dwa malutkie plastiki, czy dorabial juz je ktos moze i jakies doswiadczenia??
Pozdrawiam Jarek
Kangoo 1,6 16v lpg
Jarek
kangooroo
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Lucass niedziela, 6 maja 2007, 18:33

Witaj!
Gdzieś było, musisz cierpliwie poszukać. Ktoś z nzszych miał problemy z dachem za granicą i zaproponowali mu wymianę całości za koszmarne pieniądze. Po powrocie do Polski zrobił w 20 min. Zerwał się nit.
Ja odpukać narazie nie mam problemów. Ale dogadzam mu jak mogę... :wink:
A jeśli będziesz coś robił to dokumentuj! :wink: :lol:
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny

dach:(

Postprzez kangooroo niedziela, 6 maja 2007, 20:45

Witam Lucas dbaj o swoj daszek jak mozesz bo po przeczytaniu niemieckiego forum prawie kazdy dach oddaje swego ducha miedzy 2 a czwartym rokiem glownie:( Makabra ten feler jest juz od pierwszej wersji Kangoo, a te czesci u niemcow sa za okolo 90euro:( robi to ktos prywatnie natomiast Reno proponuje tylko caly dach za naprawde chore pieniadze
Pozdrawiam Jarek

P.s. a przy okazji jest moze mozliwosc zebys mi podeslal opis jaki jest w torbie?? bo niestety o forum ma dziwne jakies ograniczenia i ja nie mam dostepu do torby, czy mam nagle na sile pisac posty?? czy co robic zeby sie do niej dostac nie rozumiem tego ale oki.Moja skrzynka cb600-wp.pl
Z gory dzieki
Jarek 1.6 16v lpg
Jarek
kangooroo
Kangoojunior
Kangoojunior

Powrót do Pytam