Witam. Od razu przepraszam za brak polskich znakow, ale tak to jest gdy pisze sie z kraju fiordow i nie ma sie na klawiaturze ogonkow

Wlasnie dzis nabylem kangora, no i mam kilka pytan, jest to model z 99 roku, kangoo express 1,9D 65, no i niby jest ladnie i pieknie, przebieg 227tys, to w kraju losia standartowo, ale chodzi o to ze ponoc byl robiony silnik ale jak wyciagnalem bagnet na goracym silniku to pochlapal olejem, przy zimnym tego nie robi i tu pytanie co moze to byc? chcialem tez zapytac o wstawienie wiekszych kol niz felgi ktore mam o rozmiarze 14 cali, czy jest taka mozliwosc, jesli tak to o jakim oznaczeniu i jakie ogumienie wchodzi bez zadnych boli i pozniejszych otarc. Nie mam niestety dostepu do ksiazki o kangoo i poki co przegladam serwisowke ale tam nie wiele jest, moze ktos posiada ksiazke z danymi typu sam naprawiam swojego renaulta

mam juz pomysl o zmienienie przestrzeni bagazowej(posiadlem wersje dwu osobowa z przegroda)i obicie jej jakims materialem oraz przygotowanie tej czesci na dalekie podroze

ale teraz wracam do tego co wazne, stuka przegub w lewym kole, ktos sie orientuje ile to w Pl kosztuje? No i o co chodzi z tym wskaznikiem oleju, kiedy wskazuje prawidlowy stan a kiedy zly? Poki co to tyle i az tyle, pozdrawiam i fajnie ze istnieje taka stronka, szacunek dla tworcow