Jeszcze o pierwszym przeglądzie...

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Jeszcze o pierwszym przeglądzie...

Postprzez sw sobota, 25 grudnia 2004, 13:39

Prosiłem panów w serwisie, zeby się przyjrzeli bocznym drzwiom, które coś się nie domykały. Wcześniej sam stwierdziłem, że drzwi mają za duży luz w górnej prowadnicy.
Po serwisie nie sprawdziłem tego dokładnie. Zresztą szef serwisu zapewniał mnie, że nie trzeba nic sprawdzać, bo od nich auta wyjeżdżają tylko sprawne.
W wigilie chciałem przewieźć rodzinkę. Otworzyłem drzwi i... wypadły z górnej prowadnicy. W poniedziałek się do nich przejadę...
Dodam, że serwis Łyko ma w Krakowie renomę najlepszego z dealerów Renault. Ciekawe co jest u innych...
Teraz pytanie (w końcu forum "Pytam"):
Co mam im zrobić? (rączki pourywać, nóżki...?)
sw
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez zuwik sobota, 25 grudnia 2004, 23:18

Kluczem francuskim za ucho i pokazać co to prowadnica i czemu ona nie sprawna. Nie wie? No to za drugie. Dalej nie wie? To zawiesić za te uszy przy pomocy tych kluczy na tej prowadnicy :lol:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Rafal niedziela, 26 grudnia 2004, 13:02

Nie wiem czy moge tak publicznie mowic, ale liczac ze zostanie to w rodzinie to: jakna statku nawigator wkurzy mechanika to mowią : tłok mu w dupe". Jakby co to tłok moge pożyczyć!!!!!
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez jon104 niedziela, 26 grudnia 2004, 16:34

Rafal napisał(a):Nie wiem czy moge tak publicznie mowic, ale liczac ze zostanie to w rodzinie to: jakna statku nawigator wkurzy mechanika to mowią : tłok mu w dupe". Jakby co to tłok moge pożyczyć!!!!!

Okrętowy :?: :?: :?: :!: To by było cóś :wink:
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Powrót do Pytam