Nikt tu prawie nie uzywa polskich znakow, wiec sobie daruje dokladnosc. Co do dci to jak napisalem o jtd znam z pierwszej reki, o dci przeczytalem na forum zwiazanym z chip tuningiem, opinia osoby ktora instaluje. Nie mam dobrego zdania o francuskich samochodach i chyba nikt normalny nie napisze, ze sa dobre i trwale zwlaszcza majac prownanie z innymi. Chip tunning zainteresowal mnie z czystej potrzeby, przydaloby sie kilka KM wiecej, jak narazie nie znalazłem jednoznacznej opowiedzi jak sprawdza się to w silnikach renault. Gdyby chodzilo o silnik tdi, to watpliwosci nie mialbym zadnych. Renault jest dobre, bo tanie i nic wiecej

Pozdrawiam i czekam na jakas opinie z pierwszej reki co do chipa.
Straszne bajki piszesz... Już raz zwracano Ci uwagę. Pisz zgodnie z zasadami polskiej pisowni. Używaj polskich znaków, pisz uważniej. Jak nie potrafisz pisać, nie pisz lub używaj programów korektorskich. W innym przypadku będzie oficjalne ostrzeżenie, a potem będziemy musieli się pożegnać. /MOD "Prawie" robi różnicę.
Póki co, zgodę administracji na nieużywanie polskich znaków ma tylko Wiz. I tylko on w tym temacie ich nie używa. Więc radziłbym jednak tę dokładność przywrócić
(admin/mod)