shoti napisał(a): to może belke skrętną zamontujemy z przodu. Taka home-made zwrotnicówka z wahaczem pchanym by wyszła
Lucass napisał(a):shoti napisał(a): to może belke skrętną zamontujemy z przodu. Taka home-made zwrotnicówka z wahaczem pchanym by wyszła
Shoti, ja nic nie chcę mówić ale rzuć w cholerę to zioło...![]()
Wiz napisał(a):Lucass napisał(a):shoti napisał(a): to może belke skrętną zamontujemy z przodu. Taka home-made zwrotnicówka z wahaczem pchanym by wyszła
Shoti, ja nic nie chcę mówić ale rzuć w cholerę to zioło...![]()
Ty go nie sluchaj tylko przywiez troszke i sie podziel
Czyli w zasadzie springi mogą być te same, a zwiększenie prześwitu uzyskano przez dłuższe kolumny lub podniesienie samego talerza...![]()
_ONE_ napisał(a):Jak ktoś ma pampę jedynkę to proszę o podanie numeru VIN z dokumentów może coś wyniucham.
_ONE_ napisał(a):Czyli w zasadzie springi mogą być te same, a zwiększenie prześwitu uzyskano przez dłuższe kolumny lub podniesienie samego talerza...![]()
Springi jak to springi różnią się oznaczeniami (kolorami), te do pampmy powinny być inne.
Jak ktoś ma pampę jedynkę to proszę o podanie numeru VIN z dokumentów może coś wyniucham.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości