To ja Ci sie nie przyznam do ilu mój fajnie kręci
Wole nie pytać

kavka napisał(a):No to w sumie tyle co mój ... Czasami boje się co bedzie po przekroczeniu 100 kkm
zrobiłes juz tyle na programie
A co ma sie dziać Question Jak na razie u mnie tylko poducha pod skrzynią sie wysypała. Flacha zrobił juz ponad 150 kkm i podobnie(poza wczesniejszymi przygodami z winy serwisu).
50 kkm na róznych programach
skarb napisał(a):Bullit - czy możesz coś bliżej o kłopotach Flachy związanych z chipem. Nie chodzi mi tylko o sam silnik, ale co może się jeszcze stać lub wiadomo, że się stało z innymi podzespołami - skrzynia, sprzęgło może wtryskiwacze padły ?
skarb napisał(a):Chyba, że sam Flacha się wypowie, ale dawno go tu nie było.
skarb napisał(a):Zdaje mi się, że gdzieś na jakimć forum (chyb clio) czytałem czyjąś wypowiedź w stylu "Flacha już nie tuninguje bo go koszty dodatkowych napraw wkurzają - on chce jeździć"
skarb napisał(a):Dodam, że kusi mnie czip - mieszkam w Łodzi - a chłopaki z Jaszpolu są podobno w tym dobrzy
skarb napisał(a):- tylko chciałbym autkiem jeszcze jakieś 150 000 zrobić a nie wiem, czy przy wożeniu ciężarów około 400 kg (wersja wzmocniona) to będzie wykonalne.
skarb napisał(a):Wiem, że o autko z czipem trzeba dbać szczególnie (nie dla idiotów) ale mimo wszystko mam obawy - a może znasz kogoś kto zrobił z czipem jakiś większy przebieg bo w większości przypadków to jak ktoś coś modyfikuje i kombinuje a potem mu się mu kaszani to się raczej nie przyznaje do tego.
skarb napisał(a):I wiem co mówię bo też tuningowałem swój poprzedni samochód (dolot, stożek, strumienica) i skończyło się to nienajlepiej po przejechaniu jakiś 30 tys (nie od nowości tylko 30 po modyfikacjach).
Pozdro;
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości