Dziêki Bullit za info.
A przy ilu kangorek ma odciecie bo mi sie nigdy jeszcze nie odcielo ?
pozdro
Kavka te silniki sie kreca bezpiecznie powyzej 3000 a jaki fan jest wtedy hehehehehe
Nic nie poprawia lepiej humoru z rana jak zjedzenie na swiatlach oplastikowanego GOLFiarza ze znaczkiem GTI
dempsej napisał(a):Myslicie, ze po 90000 km w niecale 3 lata silniczek nadaje sie na wirusa?
1.5 82KM.dempsej napisał(a):Przeglady terminowo, dobre paliwo, zadbane turbo (tak sadze - nie wysilany na zimno i gaszony po dluzszej chwili), bezawaryjny... generalnie chodzi jak nowy, ale moze sa jakies przeciwskazania?
Nie ma.dempsej napisał(a):I ile to kosztuje ;P.
Musisz sam zadzwonić np do Mastersa i zapytac.dempsej napisał(a):Swoja droga extra silnik, 5,5l/100km po wawie. Pzeciez to jakis cud alboco? ;]
Z drugiej strony to nie uważam, że jak komuś pali 8 czy 10/100 to jest jakoś niedobrze.
Tyle że czasami mi się wierzyć nie chcę, bo skoro przy docieraniu kangurek spalił mi na trasie przy jeździe do 90/km/h 6,0 to nie wierzę, że po mieście w korkach może palić 5,8 - no chyba że się jeździ 50km/h.
wiec hamulce dostaja ostro w czasie mojej jazdy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości