sprzedaży rocznych kangoo z przebiegiem 40000 -50000.Nie dziwiłbym się gdyby to byly auta lizingowe ale  od osub prywatnych jest to zastanawiające >Może rozwinie sie temat i wypowie się ktos kto takowe auta posiada.Pozdrawiam Artur
 sprzedaży rocznych kangoo z przebiegiem 40000 -50000.Nie dziwiłbym się gdyby to byly auta lizingowe ale  od osub prywatnych jest to zastanawiające >Może rozwinie sie temat i wypowie się ktos kto takowe auta posiada.Pozdrawiam Artur 

roczne autka
roczne autka   z małym przebiegiem i tak od razu z 20000 zł w plecy?
 z małym przebiegiem i tak od razu z 20000 zł w plecy?

skarb napisał(a):Sam bym sprzedał i kupił jeszcze raz gdyby zrobili wersje 4x4 160 KM.

mullann napisał(a):skarb napisał(a):Sam bym sprzedał i kupił jeszcze raz gdyby zrobili wersje 4x4 160 KM.
Ja także
 Następcę 1 ktory nigdy jeszcze mnie nie zawiódł Pozdrawiam Artur
 Następcę 1 ktory nigdy jeszcze mnie nie zawiódł Pozdrawiam Artur 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość