Niestety nie udalo sie zakupic radia, ale co sie odwlecze... poki co boczki zostana w mojej glowie jako projekt... dzieki raz jeszcze za wszelkie porady
Wygraly bushmeny prostokatne i radyjko pioniera ale niestety model nie tak wysoki jak lucassa-cena czyni cuda a w koncu zbieram na lofoty mam nadzieje ze jutro opanuje boczki i bede mogl pokazac fotki pozdrowienia
no i male co nieco zrobione ale telefon zostal w pracy i nie moge wrzucic fotek, ale dzis zrobilem dystanse z mdf-u ktore beda zainstalowane do blachy drzwi ich grubosc to 48mm hehe i przez to przerobka calego boczka drzwiowego ktory zyskal teraz dluzszy podlokietnik jutro reszta prac, mam nadzeje ze uda mi sie dokonczyc i pokazac fotki z prac jak i gotowego produktu
Odzyskalem dzis telefon i moge sie pochwalic gotowym produktem ktory wyglada teraz tak: a jeszcze wczoraj wygladalo tak: choc na tym zdjeciu juz widac mdf pod glosnik i stara dziure po okraglych glosnikach teraz tylko czekam na radyjko bo niestety model philipsa ma tylko wyjscie na dwa glosniki pozdrawiam
hehe nie uzylem wykladziny lecz kupionego materialu, cos jak mozna zobaczyc u Lucassa na wykonczeniu a klejone na klej ala butaprem, ale dokladnie Tobie nie powiem bo uzywaja go u mnie w firmie do klejenia tapicerki natryskowo
po prostu mialem dostep do stolu i pistoletu z klejem, reszta to juz rzezbienie w piance, laminat i mata i okladzina no i dwa popoludnia mysle ze jesli znajdziesz dobry klej to nie powinno byc problemu, moze Lucass podpowie czym on kleil, ja moge Ci podac nazwe kleju i moze w PL poszukasz a jak ogolnie wyglad, wiocha czy moze byc, bo ja coraz bardziej zaluje ze nie poszedlem w standartowe okragle glosniki
79buli napisał(a):moze Lucass podpowie czym on kleil(
Proszę bardzo http://www.swistak.pl/aukcje/3380760,SU ... YCZNA.html Ten sam gość miał w ofercie klej w sprayu do materiałów bez kleju. Z Butaprenem praca jest trochę babrząca i naprawdę trzeba się starać, żeby nie było śladów. Poza tym efektowny zapach...
Lucass, na poczatku tego tematu dales mi link do kolesia ktory robi kable, niestety juz nie dziala, czy istnieje mozliwosc bys mi skombinowal taki kabelek do Pioniera by i mi dzialal pilot przy kierownicy? Dzis zalozylem Pioniera DEH-2000MP i tez mam wyjscie na podpiecia pilota. Byle tutaj u pana montujacego radia i zazyczyl sobie za kabel 1200 NOK czyli jakies 400-500zl :\ Poprzedni model to philips na kasetke z wyjsciem na pilota ale przez wyswietlacz, moze moglbys pomoc?