orys napisał(a):Głośność do "20 kresek" wyżej to już "pierdzenie"na orginalnym radiu montowanym w kaleido.![]()
Wyczytałem gdzieś że może być za słabe radio
Jasne że tak. Bo to ja wypalam z hasłami że oryginalne radio jest do d.... bez pytania czy takie masz i ja mówię, że jesteś burakiem bo masz alpine'y. I co to wprowadza do tematu? N-I-C. Możesz próbować mnie zabluzgać, na strojeniu wzmacniaczy i wyciąganiu decybeli się nie znam, jednak z muzyką mam kontakt bliższy niż ci się wydaje od 18 lat. Dlatego wiem co jest potrzebne do dobrego brzmienia i mam wyrobione ucho, słyszę który głośnik syczy, a który gra czysto. To fakt, że jak masz zamiar wyciągnąć z JBLów max to możesz więcej niż z Alpine'ów (choć też zależy jakich, te moje są słabsze od Orysa), ale trzeba do tego niebagatelnego wysiłku i kasy. Głównie kasy. To fakt, że z 10 Alpine nie wyciągniesz mocnego basu, ale z JBL też nie. Bo one nie po to zostały stworzone. Tak chwalisz JBL: myślisz, że JBL zrobił by takie głośniki, gdyby były one niepotrzebne? Przecież to megaspecebmw napisał(a):bo jestes bezczelny!!!!!!!!!!!!
Powrót do Audio, CB, nawigacja, mobile
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości