Firma >PRENTKI<

Off-topic: tematy związane z techniką

Firma >PRENTKI<

Postprzez ogryzek sobota, 15 kwietnia 2006, 09:33

Chciałbym niniejszym pochwalić firmę Prentki, producenta przegród ("kratek") m.in. do naszych Kangoo. Swojego torbacza kupiłem z komisu, jako ciężarowy, a więc już z kratą. W kratce brakowało górnych mocowań do szyn i nie bardzo wiedziałem gdzie je nabyć. Przypadkowo na parkingu spotkałem Kangoo z kratą, identyczną jak moja i naklejką producenta. Zadzwoniłem, zapytałem, miły pan zaprosił do siedziby firmy. Niestety, choć do Chotomowa mam w sumie blisko, nijak nie wyrobię się w godzinach pracy firmy a poza godzinami mojej roboty. Pan po drugiej stronie zapytał mnie więc o adres - podałem. Komplet mocowań przyszedł pocztą w kopercie. Bez pobrania, czy jakiejkolwiek innej formy płatności. Niby nic, a miłe. Pan upewnil się tylko czy mam kratkę popielatą (made by Prentki), czy czarną. Całość zajęła 10 minut i 2 dni.

http://www.prentki.pl
ogryzek
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez kavka sobota, 15 kwietnia 2006, 09:36

Miło usłyszeć (znaczy przeczytać) że w dobie wyzysku przez wszelkie firmy motoryzacyjne jest jeszcze ktoś kto potrafi zadowolić klienta :wink:
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Powrót do Inne