Zdjęcie

Off-topic: tematy związane z techniką

Postprzez KiK środa, 26 lipca 2006, 11:53

Grzesiek, to ja zaraz zakłądam a do Ciebie się uśmiechnę by mi też taki wzmacniany bolec do tej blokady dorobił :D

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Postprzez shoti środa, 26 lipca 2006, 13:59

zuwik napisał(a):Mój kolega założył sobie blokadę (nie pamiętam czy bear czy multi-lock), dość szybko o niej zapomniał, wsiadł, odpalił i wrzucił luz bez rozzbrajania, czy jak kto woli rozzbrajając inaczej :lol:
Zrobił sobie sworzeń z czegoś porządniejszego (w końcu ma warsztat ślusarski) i teraz prędzej złamie lewarek. Polecam wszystkim, koszt niewielki a pewność dużo większa.

No jak sam sobie zakładał to może zrobił dziure w złym miejscu i było na tyle luzu,że mógł wrzucić sobie luz. Ja mówie o zalozonej w ASO tak jak trzeba (czyt. prędzej zegniesz drązek zmiany biegów niż zmienisz bieg jak jest uzbrojona ) to skuteczniejsze niz blokada na koła czy przypinanie auta linką do słupa :wink: , nie mówiąc już o zupełnej bezużyteczności autoalarmów na które dzisiaj juz nikt nie reaguje (rok temu jechałem z kumplem z wyjacym alarmem do serwisu, bo sie popsuło dziadostwo. na swiatłach koło nas stała policja, jak powiedzieliśmy ,że do serwisu z alarmem to nawet dokumentów nie sprawdzili 8O ) dzisiaj żeby autoalarm zwrócił czyjąs uwaage to musiał by ryczeć jak krowa chyba :D:D:D
Kangoorek Alize 1.2 16V a'la 4x4 - rodzi się... Shadow Kangoo v3.46
shoti
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez zuwik środa, 26 lipca 2006, 16:16

Shoti nie zrozumiałeś ;)
Nie zakładał sam. Ale nawet jak mocowanie było złe, rozerwany sworzeń mówił sam za siebie. Uwierz mi, sam tego nie sprawdzisz, bo nie zaryzykujesz ;) ale Twój też jest do złamania. Większość jest. bo do tego ludzi namawiać nie trzeba, więc kupią cokolwiek się nie wsadzi. A poznasz twardość i plastyczność po wyglądzie?
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia strona

Powrót do Inne