Radość o zachodzie słońca

Off-topic: tematy związane z techniką

Postprzez Bullitt środa, 17 maja 2006, 12:56

O qrczaczki. Wyrazy współczucia. Mam nadzieje, ze nie bedzie kłopotów z wypłata.
Ostatnio edytowano środa, 17 maja 2006, 15:31 przez Bullitt, łącznie edytowano 1 raz
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez kavka środa, 17 maja 2006, 13:14

Jezu co za ludzie jeżdża ... Przecież ja bym nie wytrzymał :evil: Naprawde bardzo współczuje tym bardziej że chciałes dobrze ...
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez _ONE_ środa, 17 maja 2006, 13:21

Na wszelki wypadek szukałem belki i są głównie do zwiększonej ładowności i pod ABS... rozumiem, że nie będzie problemu z przekładką :?:
Obrazek
_ONE_
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Bullitt środa, 17 maja 2006, 15:28

AdiK przekładał, to pewnie sie wypowie w temacie, ale z tego co pamietam bezproblemowo. A ze zwiekszona ładownością prowadzi sie lepiej - testowane na zlocie :lol:
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez hoolek czwartek, 18 maja 2006, 08:54

mi kiedys gosciu wjechal w bok i akurat polecial po kole tylnim w CLIO, w sumie kolpak tylko pekl i przerysowal lekko nadkole tylnie, ale pojechalem na geometrie kol i okazalo sie ze belka siedzi, ale w PZU tego nie uwglednili bo powiedzieli ze to male odchylenie, i tak sie skonczylo nie, wysylali mnie na szczegolowe badania ale i tak nic do nich nie przemowilo. W sumie pozniej olalem sprawe bo bylo male odchylenie i tak dalej jedzilem
PS ale jak Tobie walnal mocniej w kolo to im nie popuszczaj , niestety ja odpuscilem:((
hoolek
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez _ONE_ czwartek, 18 maja 2006, 09:13

Z pewnością im nie odpuszczę, bo w tej chwili nie stać mnie na nowe auto. Teraz jest tak, że firma ubezpieczeniowa musi zapłacić za badanie techniczne po naprawie.
Obrazek
_ONE_
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Alberciak czwartek, 18 maja 2006, 14:19

Jeżeli chodzi o dobre maniery, to jak jeździłem jeszcze SCENICEM też miałem podobny przypadek. Chciałem przepuścić autobus szkolny, który dosyc długo czekał na wyjazd z bocznej drogi. Gosc zamiast wyjechac za środek jezdni i dopiero skręcać, rozpoczął ten manewr już w momencie ruszenia. Ja przodem uciekłem na pobocze ale tył wystawał. Cala długością autobusu przejechał mi po tylnej części samochodu, poczym wysiadł i mówi: No i coś pan narobił. To co usłyszał w odpowiedzi nie kwalifikuje się do powtarzania na tak zacnym forum :D Kosztowało go to 500 zł, a mnie nowy zderzak, klepanie tylnego błotnika i nową lampę. Na szczęscie z jego OC.
POZDRAWIAM
Alberciak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez KiK czwartek, 18 maja 2006, 14:45

kr....yni za kierownicą samochodu :evil: :evil: A jak jeszcze wożą dzieci :evil: :evil: to ja już dziękuję :?

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Postprzez AdiK czwartek, 18 maja 2006, 16:34

_ONE_ napisał(a):Na wszelki wypadek szukałem belki i są głównie do zwiększonej ładowności i pod ABS... rozumiem, że nie będzie problemu z przekładką :?:

Kazda belka od Kangoo pasuje do każdego Kangoo obojętnie czy ma czy niema ABS :D
Pozdrawiam Adrian

Był KaleidoGwiezdnyPył 1.5dci75
Jest Peugeot 5008 2.0HDI
AdiK
Kangoomistrz 2009
Kangoomistrz 2009

Postprzez Brada czwartek, 18 maja 2006, 21:39

Ouch....
Filipie, Ty to masz szczęście ;-) Kto wie, może Allianz okarze się dla Ciebie łaskawy i wreszczie wymarzone 4x4 stanie się Twoją własnością! Tego życzę zaraz po bezproblemowej naprawie!
fioletowy 1,9dTi 2002r. Pełna opcja; ABS, 4 x SRS, klima, schowki lotnicze...
Obrazek ! SPRZEDANY !
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne