Czy to źle?

Off-topic: tematy związane z techniką

Postprzez xyz niedziela, 10 kwietnia 2005, 10:48

branio napisał(a): Ja sam zresztą napisałem że zwierzak to brzydal,ale fajny i nawet ludziska mnie nie zlinczowali.

Skoro jeszcze ta chwila nie nastąpiła, to chyba teraz dopiero Ci się za tego brzydala oberwie :lol: ;) Chyba jako jedyny masz tu takie zdanie... ale może to kwetia przyzwyczajenia i też Ci się spodoba. Wszyscy na pewno na to liczymy. (mm... :roll: mówie w imieni klubowiczów i swoim, zadziwiające :D )
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Postprzez zuwik niedziela, 10 kwietnia 2005, 10:58

Dobra xyz, miarka się przebrała :) Dawaj łapkę i idziemy do "jestem tu nowy" :!: :twisted: A jeśli aż tak bardzo się wstydzisz to możesz i tu napisać jaki jest Twój kangoorek i zapraszamy do tradycyjnych tematów "klapa czy drzwi", może też gdzieś jeszcze znajdziesz "3 powody", ale już :!: :twisted: raz dwa, raz dwa i bez ociągania :wink: 8)
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez xyz niedziela, 10 kwietnia 2005, 11:14

Nie wstydze się tylko.... ja po prostu nie mam kangurka. :(
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Postprzez zuwik niedziela, 10 kwietnia 2005, 11:39

A więc to tak :) Szpieg :!: :lol: :wink: No cóż, jeśli masz cokolwiek to i tak możesz uczestniczyć w spotkaniach :wink: A nawet przyjeżdżać autobusem, bo jak już pisałem nie liczy się wiedza mechaniczna i takie tam. A i forum stoi otworem (co już zapewne zauważyłeś :wink: ). Więc zapytam: jak tu trafiłeś? Jesteś Kangoorkowym fanem? czy tak przypadkiem jakoś?
A tak przy okazji... Jaki był pierwotny temat posta? :lol:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez xyz niedziela, 10 kwietnia 2005, 12:29

zuwik napisał(a): No cóż, jeśli masz cokolwiek to i tak możesz uczestniczyć w spotkaniach :wink: ... Więc zapytam: jak tu trafiłeś? Jesteś Kangoorkowym fanem? czy tak przypadkiem jakoś?

Nie mam czegokolwiek :| moim jedynym pojazdem jest póki co rower :lol: ale nie narzekam, trzeba dbać o kondycje. Ciesze się z miłego przyjęcia i że nie wyrzucacie mnie tylko dlatego że nie mam pojadu na 4 kołach. :lol:
Hmmm... co do tych pytań to sprawa wygląda następująco: pewnien dzień - przydakowa przejażdżka kangorem, miło się podróżowało, kierowca owego zwierzaka z czasem powiadomił o tej stronie, że ją odwiedza i w ogóle sposób jak odnosił się do niego (samochodu) był dla mnie jak najabrdziej pozytywnym zaskoczeniem. I jakoś tak... udzieliło mi się! :lol: :lol: :lol: Dlatego tu jestem ;)
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Postprzez Rafal niedziela, 10 kwietnia 2005, 12:55

ostatnio słabo nam idzie trzymanie sie wątka postów, wiec przywitajmy sie tu! Czesc jestem Rafal, i miła mi Cie powitac. Jezeli chodzi o brak kangoora, to nic sie nie przejmuj, bo ja przez 2 lata sie za nim uganialem zanim go dopadlem. a rok to urzedowałem na tym forum, jako jedyny nieukangoowiony członek klubu. Zycze wygranej w totaka , albo duzego spadku od zapomnianej cioci z ameryki... (ps.jakbys wygral 1 000 000 w srode i sobote i bedziesz jechal do sklepu po kangoora to wez tez jednego diesla dla mnie, bo moj benzyniak mnie wkurza, niebieski albo czerwony!!!)
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez PanKot poniedziałek, 11 kwietnia 2005, 06:41

Rafal napisał(a):bo moj benzyniak mnie wkurza, niebieski albo czerwony!!!)

Czy Ciebie już pokręcieło? Jak tak możesz pisać - wkurza??
Dozwolone jest co najwyżej - irytuje.
Jak zuwik przeczyta Twój post to sie na Tobie przejedzie.
Oj, oj - nie chciałbym byc w Twojej skórze.
1,2;RN;60KM; żółty'98; tył-drzwi, CB-Alan-101, alu15", wersja sportowa (trampki w bagażniku).
MB 123 230CE 1984r.
PanKot
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez branio poniedziałek, 11 kwietnia 2005, 07:57

Pewnie,jak się człowiek przyzwyczaji to mu nawet w piekle dobrze będzie.
Napisałem też że torbacz jest tak brzydki że aż ładny.
Teraz to już chyba pozostaje mi rozglądnąć się za "dębową jesionką".
Can go. Kangoo
Zahaczony kłapacz z Junkersem
branio
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Wiz poniedziałek, 11 kwietnia 2005, 09:37

Wywrotowcy :!: :D :D
ANTYKLUBOWICZ
STOPER DROGOWY :D
smoke tires not drugs
Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT :)

Wiz
Użytkownik zbananowany

Postprzez zuwik poniedziałek, 11 kwietnia 2005, 11:13

PanKot napisał(a):Jak zuwik przeczyta Twój post to sie na Tobie przejedzie.
Oj, oj - nie chciałbym byc w Twojej skórze.
Niestety Raf, oni na mnie liczą, więc muszę Cię skarcić :lol: Marsz do garażu i popatrzeć Kangusiowi w oczka... Słodkie i kochane... On się zawsze do Ciebie uśmiecha, nawet jak mu coś dolega... Wstydź się :roll: Czynię to z wielkim bólem serca i rozterką moralną, gdyż wiem, że ciężko to odbierzesz, ale... JA TEŻ CHCĘ DIESLA CZERWONEGO :lol: :lol: :lol: :wink: Ale ja lubię moją poczciwinę, bo mnie nie zawodzi :wink:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne