Co Wy na to?

Off-topic: tematy związane z techniką

Kupiłbyś takiego Kangoora?

Tak
7
27%
Nie
15
58%
Nie wiem
4
15%

Liczba głosów : 26

Postprzez Bullitt poniedziałek, 2 stycznia 2006, 15:14

_ONE_ napisał(a):Czekam na oficjalne ustosunkowanie się Renault Polska do znanego nam zdjęcia... choć nie liczę na wiele :lol: :lol: :lol:

Nie ustosunkuja sie, bo raczej nie wiedzą. Egzaminowałem w Świeta :mrgreen:
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez Bullitt poniedziałek, 2 stycznia 2006, 15:18

jon104 napisał(a):Tak, teraz juz wiem o co chodzi. Mnie po prostu podobaja się takie auta jak Doblo i "stara" Multipla. Lubie wszystkie nietuzinkowe konstrukcje, a im bardziej odbiegają od "poprawności" tym lepiej :D

Oglądałem Doblo po liftingu i musze przyznac, ze poszli mosno do przodu i jakbym kupował auto w chwili obecnej to mocno bym sie zastanawiał. Co do Multipli o mało nie kupiłem kilka lat temu. Wnętrze ma super rozplanowane. Niestety w wersji z krata całkowicie traci funkcjonalność.
Ostatnio edytowano środa, 11 stycznia 2006, 20:50 przez Bullitt, łącznie edytowano 1 raz
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez zuwik poniedziałek, 2 stycznia 2006, 21:42

W sumie to zaczyna mi się optrywać to zdjęcie. Dalej nie podobają mi się te same elementy: za wysoka szyba, guz na słupku A, klamka przesuwnych i klusiowata maska, ale na przykład przestała mnie kłuć w oczy tylna szyba. Jest w tym aucie jakiś sens, jakiś kierunek. Jednak mam przed sobą prospekt Generation 2006 i oglądam na stronie 12 Privilege w kolorze czerwień wiśni (perła) i wygląda to autko jak przecinak. Dynamicznie, zgrabnie, prosto. Ciągle on pozostaje moim marzeniem... Wygląda na to, że wolę te bardziej "tuzinkowe" ;)

Doblo po liftingu IMHO jest trochę jak Punto II po liftingu. Takie jakieś duże oczy w mniejszej masce, ale następny może być bardzo ładny, tak jak Grande Punto :)
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Bullitt wtorek, 3 stycznia 2006, 09:31

Może i duże, ale chyba w Doblo nie to przeszkadza. Ale chodzi mi o zmiany w srodku. No i silnik. Pojawił sie 1.9 MJ 120 KM. Większe koła i wiekszy ich rozstaw daja mu niestety troche przewagi na zakretach. Ale i tak Torbacza nie zmienię tylko biore sie za modyfikacje zawiasu :mrgreen:
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez jon104 wtorek, 3 stycznia 2006, 10:06

zuwik napisał(a):W sumie to zaczyna mi się optrywać to zdjęcie. Dalej nie podobają mi się te same elementy: za wysoka szyba, guz na słupku A, klamka przesuwnych i klusiowata maska, ale na przykład przestała mnie kłuć w oczy tylna szyba. Jest w tym aucie jakiś sens, jakiś kierunek. Jednak mam przed sobą prospekt Generation 2006 i oglądam na stronie 12 Privilege w kolorze czerwień wiśni (perła) i wygląda to autko jak przecinak. Dynamicznie, zgrabnie, prosto. Ciągle on pozostaje moim marzeniem... Wygląda na to, że wolę te bardziej "tuzinkowe" ;)

Doblo po liftingu IMHO jest trochę jak Punto II po liftingu. Takie jakieś duże oczy w mniejszej masce, ale następny może być bardzo ładny, tak jak Grande Punto :)

Nooo :D Jeszcze pare dni i kilkanaście postów a sytuacja się odmieni :lol:
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Bullitt wtorek, 3 stycznia 2006, 10:39

jon104 napisał(a):Nooo :D Jeszcze pare dni i kilkanaście postów a sytuacja się odmieni :lol:

To normalne. Jak spedzisz troche czasu w salonach samochodowych to odnosisz takie samo wrażenie. Po wejsciu modelu czesto słychac negatywne komentarze, a jak sie opatrzy to ludziska kupuja.
PS Ale jako zwolennicy Kangoo Phase II to chyba tylko my dwaj zostaliśmy :mrgreen:
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez zuwik wtorek, 3 stycznia 2006, 20:36

Bullit kogo masz na myśli? :roll: Bo ja lubię siśkie :D Tylko ten najnowszy mi się nie podoba. Aha, muszę dodać, że nienawidzę groszkowej Pandy. Może przez uraz do koloru ten Kangoo jest dla mnie jeszcze brzydszy? :roll:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez zuwik środa, 11 stycznia 2006, 20:13

Po głębokiej analizie doszedłem do tego, że zostaliśmy oszukani.Obrazek
To obróbka komputerowa tego zdjęcia (najbardziej zmieniony wydaje się tył, ale po zrobieniu zooma widać że zderzak tylny jest po prostu ucięty). Niedowiarkom od razu powiem, że szpece z niektórych gazet motoryzacyjnych z zamaskowanych i oblepionych aut robią wersje salonowe z dokładnością do każdej jednej kantki ;) Nie podejrzewałem, że to obróbka, bo nie znałem takiego koloru Kangoo, ale widać gdzieś jest. Nie wiem jak wy, ja się cieszę :roll:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez MK czwartek, 12 stycznia 2006, 07:34

NO I DOBRZE :twisted:
Pozdrowienia Marcin
CLIO 3 1,6 16v 128KM GORDINI 2012r. - LPG STAG
Kangoo II 1,5dCi 115KM PRIVILEGE+ TomTom Edition 31.XII.2010r. srebrny
Porzuciłem akordeon, a szkoda.
Focenie wciąga!!! Jestem szumofobem i maniakiem ostrości!!!
Nikon D7100 Nikon D50

CHEVROLET SPARK M300 LS 1,2 16v 85KM 2010r. - LPG STAG - BYŁ!!!!
MK
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Rafal czwartek, 12 stycznia 2006, 10:32

ufff...
Żuwik, ale tak naprawde to TY nas oszukałeś.... piwo dla wszystkich i będziemy kwita!
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne