sword napisał(a):A taką rzecz mi powiedzcie, czy w 1,2 16v i 1,4 pocenie/wycieki spod klawiatury, głowicy, kolektora to nie jest czasem standard?
Bo może to normalka, a ja szukam igły w stogu?
Ma ktoś z Was taką benzynę z suchym silnikiem?
sword napisał(a):Raafiii a w tym nowym nabytku masz jakieś zapocenia spod uszczelek?
Z jakim przebiegiem go kupiłeś?
I jak to nie tajemnica, ile dałeś i co było do zrobienia przy oględzinach i co wyszło później?
Będę miał jakieś porównanie do tego co szukam, bo może mam za wysokie wymagania![]()
justarrived napisał(a):Szukajać używanego dostawczaka ogladalem różne samochody i zdecydowałem się na Kangoo. Jestem na etapie poszukiwań auta i mimo że nie jestem zainteresowany zakupem u handlarza to trafiłem na stronę komisu który sprowadza te auta hurtowo. Chciałbym usłyszeć czy macie jakieś opinie o nim i co sadzicie o takim poleasingowym aucie z francji za ok. 10tyś. Jestem skłonny dopłacić jeżeli znajde lepszy egzemplarz i przeżyje ten zółty kolor.
http://kangoor.pl/index.php/pl/component/djcatalog/categories/default/0/0/price?limitstart=0
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości