Hmm.... No nie wiem. Czy wszyscy z łysymi głowami są wandalami, czy też wszyscy wandale mają łyse głowy? Nie mówię, że ludzie jeżdżący służbówkami wchodzą tu tylko dla torby, ale że ci, co wchodzą tu tylko dla torby to prawdopodobnie mogą być głównie użytkownicy służbówek. Nie prowadzę statystyk, ale swego rodzaju logika mi tak podpowiada. Może i zła, ale napewno nie twierdzę tak jak napisałeś.alchemiczny napisał(a):Zuwik- sam jestem uzytkownikiem firmowego kangoora i nie wszedlem na strona aby szukac inf nt mechaniki czy temu podobnych a z uwagi na to ze lubi eto autko i szukalem informacji o innych takich sympatykach Kangoo. Co przeczy Twojej teorii ze wiekszosc martwych dusz to uzytkownicy firmowych kangoorowi chca tylko dobrac sire do torby...
Jeśli uważasz, że najlepiej jak by zajął się tym korabl - napiszesz do niego? O kontakt z adminem - nie tylko Ty go nie masz. Mail jest na liście Kangooromaniaków, lub pod postami prezesa.
Miło, że kontaktujesz się z WOŚPem i podjąłeś się tego. Ale słusznie zauważasz, że z organizacją... cięzko. Choć dzięki takim jak Ty może się to zmienić. Dzięki