[b]Pozdrawiam wszystkich Kangoo'rowcow...4x4 szczegolnie :)[

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

[b]Pozdrawiam wszystkich Kangoo'rowcow...4x4 szczegolnie :)[

Postprzez jacenty piątek, 23 lipca 2004, 10:46

Wlasnie zostalem szczesliwym (?) posiadaczem wymarzonego Kangoo 4x4 1,9 DCi Full wypas z 2002r. Wyglada na to, ze jest to pierwszy egzemplarz w mojej okolicy (Głogów - dolnoslaskie).Wczesniej juz bylem posiadaczem Kangoo Pampa 1,4 2000r.
Sluze pomoca i licze na Wasze wsparcie... na pierwszy ogien - potrzebuje ogolna instrukcje obslugi (oryginalna ?) do tago modelu (4x4 1,9dci).
Forma niewazna - plik, ksero czy oryginal.

Z gory dzieki.[/b]
jacenty
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Juri piątek, 23 lipca 2004, 15:18

Witaj Jacenty w Klubie!!! Pozdrawiam Juri.
Juri
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez korabl sobota, 24 lipca 2004, 20:59

Cześć Jacenty! :D
To dopiero drugi 4x4 w naszym klubie. Cieszę się , że blisko mnie ( Wrocław ). Jak tylko będziesz w okolicy to odwiedź mnie - telefon znajdziesz na liście Kangooromaniaków. Napisz coś więcej o swojej maszynie , jak ją kupiłeś ( nie jest to coś częstego na rynku wtórnym ! ) , a najlepiej zamieść zdjęcia w galerii! Zazdroszczę Ci dieselka , ze względu na moment obrotowy i oszczędność. Ja mam 1,6 16 V, zdarza mu się pociągmnąć z baku :!:
Jak trafiłeś na stronę? Z wyszukiwarki czy przez polecenie? :?:
Oczywiście spiesz się z oznakowaniem auta, naklejki są u mnie.
Korabl 4x4
korabl
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez korabl piątek, 26 listopada 2004, 23:57

Cześć Jacenty!
Czy w dniu dzisiejszym nie byłeś przypadkiem we Wrocławiu w Galerii Dominikańskiej - I piętro parkingu? Stał tam zielony Kangur 4x4 z rejestracją DL- to pasuje do Twoich okolic. Z przerażenim zanotowałem, że był on bez naklejek klubowych!!! natomiast z ładną naklejką 4x4 zdobiącą drzwi.
A 50 m od niego zaparkowałem mojego zielonego Plecaczka. Chwilę stałem obok rozglądając się za wami, ale musiałem ruszać dalej. Odezwij się i mam nadzieję do zobaczenia!
Korabl 4x4
korabl
Kangoojunior
Kangoojunior

Powrót do Jestem tu nowy