Łódź - spotkajmy się wreszcie!!!

Informacje na temat organizacji i przebiegu spotkań Klubowiczów z różnych rejonów kraju

Postprzez yagrafbis niedziela, 4 czerwca 2006, 22:20

joanna napisał(a):PS. a morał z tego taki, że potrzebna Wam była mała dziewczynka [ja], żeby się zebrać... oj Panowie... ;) :P

A propos

W pewnym wieku, to już konieczność, przekazać tę pałeczkę młodszym :D (Aśka, nie czytaj tego, a na pewno nie mów o tym mamie :twisted: )
Reasumując
Jest nam niezmiernie miło, że to nasze spotkanie odbyło się, sprawiło nam wspólnie przyjemność i niech będzie miłym początkiem budowania naszej łódzkiej wspólnoty klubowej.

PS. nasz ogród zawsze otwarty i gotów na przyjęcie tak miłych gości.

Zbyszek
Joanna na pokładzie

http://www.klubsuzuki.pl
yagrafbis
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez arecki32 poniedziałek, 5 czerwca 2006, 07:20

KiK napisał(a):No to i "łódzki szef" się wypowie 8) Nieco spóźniony post ale zawsze :D

Dla Andrzey'a [cieszę się, że dałeś się namówić] i Areckiego za "dyscyplinę" klubową i stawienie się na spocie ;) :lol: ;) :lol: ... Poważniej - Cieszę się, że mogliśmy na spokojnie spotkać się i pogadać choć chwilkę. Bez Was nie byłoby to samo :D

[...]

PS: joanna na następny zlot ogólnokrajowy wytypujemy Cię jako delegatkę naszego regionu ;) - za całokształt ...

Moj post to dopiero jest spozniony :-) Mnie tez bylo bardzo milo. Dziekuje gospodarzom za cieple przyjecie - mnie i moich znajomych, z tego co mi mowili tez byli bardzo zadowoleni. Środowisko torbaczy bylo opanowane przez grafikow i informatykow wiec szybko moi znajomi zostali pochlonieci rozmowami na tematy zawodowe. Ja i moj kangur dostalismy naklejki klubowe, ktorymi juz sie chwalimy. aha i jeszcze jedno... tak od razu to nie trafilismy na dzialke, i gdyby nie pilotowanie "na komorke" KiK'a to moze jeszcze bysmy sie w okolicach Matki Polki krecili.

pozdr.
Arek
SIWE KANGOO Arecki, 1.2 D7F '99
arecki32
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez KiK poniedziałek, 5 czerwca 2006, 09:14

joanna napisał(a):
KiK napisał(a):już myślę jak się wprosić do Was na następne odwiedziny

wystarczy zadzwonić :D

Napewno skorzystamy :D

joanna napisał(a):
KiK napisał(a):joanna koniecznie przepis poproszę

przykro mi, to rodzinna tajemnica... ale zawsze można ładnie poprosić a ja już coś wymyślę ;) :twisted:

Ależ ja usilnie i grzecznie proszę :!: A Kacperek za to usilnie domaga się ode mnie i mamy właśnie takiego ciasta :lol: ew. podaj adres gdzie mam podjechać :wink: ... po przepis oczywiście :D

joanna napisał(a):
KiK napisał(a):PS: joanna na następny zlot ogólnokrajowy wytypujemy Cię jako delegatkę naszego regionu - za całokształt ...

a przepraszam Wy się nie wybieracie, że delegacja jest potrzebna? jak tak, to ja się tak nie bawię ;)

Przepraszam za brak precyzji w wypowiedzi - oczywiście że na zlot się wybieramy, ale Ciebie wytypujemy do komitetu organizacyjnego

joanna napisał(a):bardzo mi miło, Kuba i dziękuję za te ciepłe słowa :D staramy się z tatusiem :D
... w to chyba nikt nie wątpi ;)

joanna napisał(a):no i myślę, że teraz to już frekwencja napewno będzie większa :D
no i Kuba - przyznasz, że bez szefa też by nie było tak fajnie, mam rację, szefie ;) :D

Połaskotać ... to dobra rzecz ;) ;) Ale masz rację ... bez szefa nie byłoby tak fajnie - przynajmniej nie dla szefa ;)

joanna napisał(a):PS. a morał z tego taki, że potrzebna Wam była mała dziewczynka [ja], żeby się zebrać... oj Panowie... ;) :P

Myślę, że każdy "pretekst" jest dobry ... a twoje zasługi niewątpliwe :)

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Postprzez joanna poniedziałek, 5 czerwca 2006, 18:34

:oops: bo się zarumienię...
;)
no niestety aktualnie w rodzinie kangurów brak (a szkoda, szkoda...)
Masaccio, pogłaszcz ją od czasu do czasu ode mnie ;)
joanna
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Witajcie

Postprzez mihow środa, 14 czerwca 2006, 20:38

Jestem nowym włascicielem kangurka i jestem jak najbardzie za spotkaniem. Pozdrawiam

Mihow
mihow
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez joanna środa, 14 czerwca 2006, 20:51

to super :)
a jesteś "od nas" czyli z łodzi tudzież okolic, tak?
jak jesteś nowy to zapraszamy do działu o tym właśnie tytule http://www.kangoo.schron.pl/modules.php ... forum&f=12 żeby się przedstawić i do uzupełnienia podpisu (widzię "Dołączył: Jan 31, 2006" ale chyba jeszcze tego nie zrobiłeś, prawda?)

pozdrawiam
Joanna
no niestety aktualnie w rodzinie kangurów brak (a szkoda, szkoda...)
Masaccio, pogłaszcz ją od czasu do czasu ode mnie ;)
joanna
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Witacjie ponownie

Postprzez mihow wtorek, 20 czerwca 2006, 18:15

Tak jestem z Łodzi i od niedawna jestem włascicielem Kangurka. Zaraz uzupełnie swój profil i mam nadzieje Was lepiej poznać.
mihow
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez jozef wtorek, 20 czerwca 2006, 18:19

Wykonac!!
Pozdrawiam JR.
1.2 D7F 98 RN
CZERWONY
KLAPA
jozef
Kangoogaduła
Kangoogaduła