Masaccio napisał(a):Może jakiś mały spocik Wrocławia i okolic? Czy może systematyczne spotkania zaczniemy robić?
 , a my tylko czytamy
 , a my tylko czytamy   , ja tu w  szacownym gronie zupełenie  nowy , ale do spotkań zawsze gotowy ( chęci są , ale życie jest czasami zbyt brutalne )
  , ja tu w  szacownym gronie zupełenie  nowy , ale do spotkań zawsze gotowy ( chęci są , ale życie jest czasami zbyt brutalne )   , mówię wprost , nawet proszę , dla mnie najlepiej przy ,,Koronie '' , bo dalej to  może być ,,proza życia'' czytaj zależny , uzależniony od innych czynników , brak autka , bo,, żona w terenie ''  itp.itd , takie jest życie
 , mówię wprost , nawet proszę , dla mnie najlepiej przy ,,Koronie '' , bo dalej to  może być ,,proza życia'' czytaj zależny , uzależniony od innych czynników , brak autka , bo,, żona w terenie ''  itp.itd , takie jest życie   , a do ,, Korony ''  to nawet mogę podjechać ...,, autkiem  z ,,wadą fabryczną  '' , bo dalej to już ,,ostatnio się dowiedziałem
 , a do ,, Korony ''  to nawet mogę podjechać ...,, autkiem  z ,,wadą fabryczną  '' , bo dalej to już ,,ostatnio się dowiedziałem   ,to już ryzyko
  ,to już ryzyko  

Masaccio napisał(a):Mi korona pasuje, ale niech inni się wypowiedzą. Jak coś to biorę aparat i statyw do obszernej dokumentacji zdjęciowej
 , to mamy dwa Kangoory , kwestia kiedy ?  ( u mnie był mikołaj i tylko muszę podjechać po jakiegoś taniego Olympusa ...np.FE 115  do ...... , tak że nie musisz brać statywu
  , to mamy dwa Kangoory , kwestia kiedy ?  ( u mnie był mikołaj i tylko muszę podjechać po jakiegoś taniego Olympusa ...np.FE 115  do ...... , tak że nie musisz brać statywu   
   ) , a jak dobrze się złoży to podjedziemy z 1+1+2 , bo o to chyba chodzi
  ) , a jak dobrze się złoży to podjedziemy z 1+1+2 , bo o to chyba chodzi   , przynajmiej dla mnie
  , przynajmiej dla mnie   

, , których oczywiście serdecznie pozdrawiam
 , , których oczywiście serdecznie pozdrawiam  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości