Wtryski pomocy

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Re: Wtryski pomocy

Postprzez paja czwartek, 17 kwietnia 2008, 08:15

efekt taki zę auto jeździ już tydzień codziennie robi ponad 300km a silnik pracuje bardzo dobrze, jeszcze tylko EGR mamy zrobic ale to juz umuwieni jesteśmy z mechanikiem coś ma się poprawić, ale zmiany jakie zaszły po naprawie są duze silnikiem nie szarpie, i pali bardzo dobrze. koszty(100zł/4szt. + 50zł robocizna mechanika) śmieszne ale koleś po zrobieniu wtrysków powiedział zeby go sprzedać w najblizszym czasie...
paja
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Wtryski pomocy

Postprzez gregorgregor czwartek, 17 kwietnia 2008, 08:24

paja napisał(a):efekt taki zę auto jeździ już tydzień codziennie robi ponad 300km a silnik pracuje bardzo dobrze, jeszcze tylko EGR mamy zrobic ale to juz umuwieni jesteśmy z mechanikiem coś ma się poprawić, ale zmiany jakie zaszły po naprawie są duze silnikiem nie szarpie, i pali bardzo dobrze. koszty(100zł/4szt. + 50zł robocizna mechanika) śmieszne ale koleś po zrobieniu wtrysków powiedział zeby go sprzedać w najblizszym czasie...

ja też kilka razy bawiłem sie w regenerację wtryskiwaczy i wiem z autopsji,że to długo nie pochodziu dlatego nie dziwi mnie że koleś z warsztatu poradzil sprzedanie samochodu jak chcecie uniknąć wymiany wtrysków na nowe.
gregorgregor
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia strona

Powrót do Pytam