Lukasz_Kangoo napisał(a):fiXXXer
Sorry, że pytam, ale czy obie rury są aktywne?? Czy jedna to atrapa??
To nie złośliwe pytanie, ale czysta ciekawość
Jasne ze dwie dzialaja... Wszsytko na ULTERZE - 103,7 db
 dzieki
  dzieki

w silniku to za bardzo nie chce grzebac bo pracuje jako kurier i nie chce zeby mi palil 20 litrow gazu na 100km, obnizyc go- hmmm ciezko powiedziec, kazdy wie jak wygladaja polskie drogi i na pierwszym lepszym krawezniku bym sobie wszystko pourywal, felgi- owszem czemu nie tylko kurde nie wiem czy ich na dolach zaraz nie rozpierdo....., co byscie doradzili co mozna sobie jeszcze fajnego zrobic
 w silniku to za bardzo nie chce grzebac bo pracuje jako kurier i nie chce zeby mi palil 20 litrow gazu na 100km, obnizyc go- hmmm ciezko powiedziec, kazdy wie jak wygladaja polskie drogi i na pierwszym lepszym krawezniku bym sobie wszystko pourywal, felgi- owszem czemu nie tylko kurde nie wiem czy ich na dolach zaraz nie rozpierdo....., co byscie doradzili co mozna sobie jeszcze fajnego zrobic  

_ONE_ napisał(a):Jak już robisz maskę to proponuję wlot powietrza... dla fachowca to chwila.
Tylko nie z gotowca a z gięciem i cięciem.

! bo u mnie założyłem fajne katody do srodka 30cm z konwenterem i włącznikiem. fajnie to wygląda w sród znajomych robi furore a katody schodzą jak ciepłe bułeczki
! bo u mnie założyłem fajne katody do srodka 30cm z konwenterem i włącznikiem. fajnie to wygląda w sród znajomych robi furore a katody schodzą jak ciepłe bułeczki  :):) za 2 katody 30cm 49zł we wszystkich kolorach takze zapraszam zainteresowanych
:):) za 2 katody 30cm 49zł we wszystkich kolorach takze zapraszam zainteresowanych

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości