Bye -- lam3r - iphone 12 mini userlast used Kangoo Privilege 1.5 DCi 105KM av ~6,6 L/100km -> now using Hyundai Kona Premium 1.6 177KM 7DCT 4WD av ~9,8 L/100km
MOZE I WYJDE NA IDIOTKE AL W JAKIM MIEJSCU JEST PRZEPLYWOMIERZ,, BO W MOIM KANGOO NIE MOGE GO ZLOKALIZOWAC,, ZARAZ PO FILTRZE JEST JAKAS WSTAWKA ALE TO NIE TO,,
kucanty ...Óć ...(miasto w remoncie) kangoo I 1.2 98 r. ...bardziej czerwony i większy jest tylko tramwaj...chyba! ...i nikt nie traktuje mnie poważnie...może i dobrze!
HA, HA NIE SMIESZNO,,, I CO CI SIE NIE PODOBA,,,MOZE PISZE DUZYMI ZEBY LEPIEJ DOTARLO,, A GDZIE CO JEST W SAMOCHODZIE WIEM I TYLKO NIE WIEM W CZYM PRZYCZYNA,,MOZE JESZCZE SIE DOCZEPICIE ZE MOJA KLAWIATURA NIE MA POLSKICH ZNAKOW¿¿¿
Koleżanko Sirinka regulamin to nie nasze widzi mi się, ale ogólnie przyjęte zasady. Od 14 dni mimo dwóch upomnień od administratora piszesz dużymi literami, przykro, że nas nie szanujesz.
Niestety w NETykiecie jest opisane ze duzymi literami piszmy w momencie kiedy chcemy zaimprowizowac KRZYK, dodatkowo tekst pisany tak jak Twoj jest maloczytelny (przynajmniej dla mnie). Moderatorzy prosili Cie o zmiane nastawienia gdyz jest wbrew ustalonym zasadom, jak sie niedostosujesz to na Twoim miejscu liczylbym sie z konsekwencjami. Jak narazie jestes na dobrej drodze by wszyscy skutecznie zaczeli Cie ignorowac, czy tego wlasnie chcesz W momencie kiedy od nas czegos chcesz (informacja i pomoc) troszke nie na miejscu jest takie okreslenie:
sirinka napisał(a):I MOICH DUZYCH LITER NIE WYLACZE
Pozdrowienia i powodzenia w dalszym zyciu na tym forum
ANTYKLUBOWICZ STOPER DROGOWY smoke tires not drugs Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT
sirinka napisał(a):MOZE PISZE DUZYMI ZEBY LEPIEJ DOTARLO
Zakładasz, że forumowicze nie umieją czytać ze zrozumieniem? Gdyby duże litery ułatwiały czytanie, to wszyscy by nimi pisali. Proponuję skupić się na logice wypowiedzi, interpunkcji oraz poprawnej składani, a problemów nie będzie. Co do braku znaków, możesz poprzestać na pisaniu bez znaków regionalnych - będzie czytelniej. EOT
Bye -- lam3r - iphone 12 mini userlast used Kangoo Privilege 1.5 DCi 105KM av ~6,6 L/100km -> now using Hyundai Kona Premium 1.6 177KM 7DCT 4WD av ~9,8 L/100km