WIELKA ORKIESTRA JURKA OWSIAKA I KANGOO KLUB????

Pomysły dotyczące działania Klubu

Postprzez slawas3 niedziela, 16 października 2005, 10:23

Moja ucząca się córka jest wolontariuszką ( pracuje z osobami starszymi i dziećmi niepełnosprawnymi i to jest ok!, tyle z serca może dać od siebie).Ale ktoś musi dać ten "grosik"aby wolontariat miał sens.Przemyślcie to.
Pure Kangoo 98’ D7F 1,2 RT samczyk
slawas3
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik niedziela, 16 października 2005, 10:52

rustyred napisał(a):Zuwiki to pesymiści. Ja tam bym pomógł. Może nie będę stał cały dzień pod Biedronką i trząsł skarbonką, bo rzadko mam dużo czasu na zbyciu. (...) Poważnie: chętnie włączę się w jakąś ciekawą inicjatywę.
Look: po pierwsze jestem realistą, nie pesymistą, a na dodatek gdybyś nie zauważył ci co są tu trochę dłużej są tego samego zdania (Wiz, Bullit), więc albo wszystkich po równo krytykujesz, albo bez głupich komentarzy. Po drugie nie mówię, że to zły pomysł, sam chętnie będę pomagał, tyle że nie możemy panu Owsiakowi powiedzieć "słuchaj pan, dajemy panu 10% naszych klubowiczów" bo nie można ludzi robić w ch.... bo to nigdy, ale to nigdy nie wypali (nie mamy tylu członków klubu, a na dodatek nie każdy może być do dyspozycji). Po trzecie, ajk pisałem wyżej (co nie zostało odnotowane) - pomysł z kontem uważam za świetny, mimo że napewno nie będziemy w pierwszej ziesiątce, ale nie to się przecież liczy, nie? Więc do roboty - kto zakłada konto?
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez kavka niedziela, 16 października 2005, 14:54

Pomysł z kontem mi się podoba , z tego względu że u mnie kangoorek pracuje praktycznie codziennie , czasami nawet w niedziele . Także możecie liczyć na "grosik" z mojej strony .
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez AdiK niedziela, 16 października 2005, 17:30

A może by tak skończyc te gadanie i zgłosić sie do odziału WOSP a jak ktos nie może zagwarantować się czasowo to zacząć odkładać $$ ze by jak najwięcej do puszeczki wrzucić :!: :!: :!:
Pozdrawiam Adrian

Był KaleidoGwiezdnyPył 1.5dci75
Jest Peugeot 5008 2.0HDI
AdiK
Kangoomistrz 2009
Kangoomistrz 2009

Postprzez xyz niedziela, 16 października 2005, 20:54

Ja też bardzo chętnie przyłączę się do wpłaty jakichś pieniążków, choć ja raczej bidna jestem (jak większość studentów). Powiedzcie tylko gdzie, kiedy, jak. :)
Renault Kangoo -> Stworzony by cieszyć. :D
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Postprzez Wiz poniedziałek, 17 października 2005, 07:05

Jak widze pomysl z 10% klubowiczow jako pomoc w kwescie upadl (moze to i lepiej, przynajmniej nie osmieszymy sie, bo nie bedzie takiej liczby osob). Dla odmiany nie widze sensu zeby zbierac kase i pozniej wplacac jako klub (znajac realia i tak by to nie byla oszalamiajaca kwota), poprostu niech kazdy kto uwaza ze moze/powinnien/chce/musi * (*niepotrzebne skreslic) wplaci do skrzyneczki/puszki samodzielnie.
Mam wrazenie ze to bedzie najbezpieczniejsze dla wizerunku klubu.
ANTYKLUBOWICZ
STOPER DROGOWY :D
smoke tires not drugs
Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT :)

Wiz
Użytkownik zbananowany

Postprzez zuwik poniedziałek, 17 października 2005, 07:36

Wiz napisał(a):poprostu niech kazdy kto uwaza ze moze/powinnien/chce/musi * (*niepotrzebne skreslic) wplaci do skrzyneczki/puszki samodzielnie.
Mam wrazenie ze to bedzie najbezpieczniejsze dla wizerunku klubu.
Trudno się nie zgodzić :wink: Niestety :?
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez czerja poniedziałek, 17 października 2005, 19:00

z tego co czytam to nie wymieniając z imienia aby sie co niektórzy nie obrażali z takim podejściem każdy pomysł można storpedować!powtarzacie że inni napewno nie będą mogli itp. a może zacznijcie co Wy możecie!no czekam na konkretne wiadomości, co kogo na co stać!i na boga nie powtarzajcie że się nie uda!!!
żółty 1.2RN oklejony klubowo!
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Wiz poniedziałek, 17 października 2005, 20:35

Czerja nie krepuj sie, napisze ze chodzi Ci o Zuwika i mnie 8) Mozesz byc pewny ze sie nie obraze (Zuwik niech mowi za siebie).
Niestety fakty mowia same za siebie i Zuwik juz to pisal :!: Zobacz ile osob sie wypowiada na forum i w zasadzie tylko na nich mozna liczyc :!: Reszta to NIEISTNIEJACE, MARTWE DUSZE :!: :!:
Ja ponownie powiem to co poprzednio:
"poprostu niech kazdy kto uwaza ze moze/powinnien/chce/musi* (*niepotrzebne skreslic) wplaci do skrzyneczki/puszki* samodzielnie.
Mam wrazenie ze to bedzie najbezpieczniejsze dla wizerunku klubu"

Nie twierdze ze pomysl jest zly ale poprostu na ta chwile nierealny :!: :!: :!:
Prosze pobadz jeszcze troche w klubie i poobserwuj jak sie ludzie zachowuja w zwiazku ze spotami i wyciagnij wnioski (uprzedzajac: sam nie jestem dlugo ale juz pare akcji widzialem - niestety nieudane w zwiazku z frekfencja, np spotkania na slasku w tym ostatnie :cry: ).
Nie odbieraj tego co pisze za torpedowanie pomyslu, to tylko spokojne, rzeczowe i poparte drobnym doswiadczeniem spojrzenie na swiat i otaczajacych mnie ludzi (wlacznie z tym forum)
Pozdrawiam.
ANTYKLUBOWICZ
STOPER DROGOWY :D
smoke tires not drugs
Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT :)

Wiz
Użytkownik zbananowany

Postprzez zuwik poniedziałek, 17 października 2005, 21:04

Podobnie jak kolega Wiz powiem, że troszkę tu pobyliśmy i niejedno widzieliśmy, podobnie jak on będę się powtarzał. Czerja nie torpeduję, tylko jak alchemiczny czy ktoś inny powie panu Owsiakowi, że KKP chce zaoferować 130 samochodów to potem będzie wstyd i hańba, litóśc i trwoga i jeden wielki śmiech zatytułowany "Klub od siedmiu boleści" bo to nie jest ani trudne do osiągnięcia, ani niemalże nieprawdopodobne tylko NIEREALNE bo NIE MAMY TYLU KLUBOWICZÓW. I tego NIE ZMIENISZ. I nie wiem czemu chcecie NAM wmawiać że to realne, skoro my już WIEMY że nie. I martwi mnie to, ale sam świata nie zbawię choćbym chciał. A kultura wymaga, że jak się kogoś krytykuje to raczej powinno się to mówić w twarz (w tym wypadku - powiedzieć do kogo się pije). Ah, i jeszcze jedno, jak już się czepiamy:
powtarzacie że inni napewno nie będą mogli
Nie znalazłem
może zacznijcie co Wy możecie!
Może zacznij pierwszy, bo narazie też się nie deklarowałeś, ja chociaż konkretnie zapytałem "kto zakłada konto?" - bez odzewu
i na boga nie powtarzajcie że się nie uda!
Nie uogólniaj proszę. Jaka pointa? Zacznij od siebie, potem czytaj uważnie, a na końcu krytykuj. Proszę, bo nie po to jest klub żeby się przekomarzać bez podstaw. Czerja ogarnij to i jak mówisz - bierzmy się za konkrety. OK? :wink: A wypijemy kiedyś indziej :)
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pomysły