Look: po pierwsze jestem realistą, nie pesymistą, a na dodatek gdybyś nie zauważył ci co są tu trochę dłużej są tego samego zdania (Wiz, Bullit), więc albo wszystkich po równo krytykujesz, albo bez głupich komentarzy. Po drugie nie mówię, że to zły pomysł, sam chętnie będę pomagał, tyle że nie możemy panu Owsiakowi powiedzieć "słuchaj pan, dajemy panu 10% naszych klubowiczów" bo nie można ludzi robić w ch.... bo to nigdy, ale to nigdy nie wypali (nie mamy tylu członków klubu, a na dodatek nie każdy może być do dyspozycji). Po trzecie, ajk pisałem wyżej (co nie zostało odnotowane) - pomysł z kontem uważam za świetny, mimo że napewno nie będziemy w pierwszej ziesiątce, ale nie to się przecież liczy, nie? Więc do roboty - kto zakłada konto?rustyred napisał(a):Zuwiki to pesymiści. Ja tam bym pomógł. Może nie będę stał cały dzień pod Biedronką i trząsł skarbonką, bo rzadko mam dużo czasu na zbyciu. (...) Poważnie: chętnie włączę się w jakąś ciekawą inicjatywę.
Trudno się nie zgodzićWiz napisał(a):poprostu niech kazdy kto uwaza ze moze/powinnien/chce/musi * (*niepotrzebne skreslic) wplaci do skrzyneczki/puszki samodzielnie.
Mam wrazenie ze to bedzie najbezpieczniejsze dla wizerunku klubu.
Nie znalazłempowtarzacie że inni napewno nie będą mogli
Może zacznij pierwszy, bo narazie też się nie deklarowałeś, ja chociaż konkretnie zapytałem "kto zakłada konto?" - bez odzewumoże zacznijcie co Wy możecie!
Nie uogólniaj proszę. Jaka pointa? Zacznij od siebie, potem czytaj uważnie, a na końcu krytykuj. Proszę, bo nie po to jest klub żeby się przekomarzać bez podstaw. Czerja ogarnij to i jak mówisz - bierzmy się za konkrety. OK?i na boga nie powtarzajcie że się nie uda!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość