WIELKA ORKIESTRA JURKA OWSIAKA I KANGOO KLUB????

Pomysły dotyczące działania Klubu

Postprzez zuwik poniedziałek, 24 października 2005, 21:42

alchemiczny napisał(a):Zuwik- sam jestem uzytkownikiem firmowego kangoora i nie wszedlem na strona aby szukac inf nt mechaniki czy temu podobnych a z uwagi na to ze lubi eto autko i szukalem informacji o innych takich sympatykach Kangoo. Co przeczy Twojej teorii ze wiekszosc martwych dusz to uzytkownicy firmowych kangoorowi chca tylko dobrac sire do torby...
Hmm.... No nie wiem. Czy wszyscy z łysymi głowami są wandalami, czy też wszyscy wandale mają łyse głowy? Nie mówię, że ludzie jeżdżący służbówkami wchodzą tu tylko dla torby, ale że ci, co wchodzą tu tylko dla torby to prawdopodobnie mogą być głównie użytkownicy służbówek. Nie prowadzę statystyk, ale swego rodzaju logika mi tak podpowiada. Może i zła, ale napewno nie twierdzę tak jak napisałeś.

Jeśli uważasz, że najlepiej jak by zajął się tym korabl - napiszesz do niego? O kontakt z adminem - nie tylko Ty go nie masz. Mail jest na liście Kangooromaniaków, lub pod postami prezesa.

Miło, że kontaktujesz się z WOŚPem i podjąłeś się tego. Ale słusznie zauważasz, że z organizacją... cięzko. Choć dzięki takim jak Ty może się to zmienić. Dzięki
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez alchemiczny wtorek, 25 października 2005, 00:11

Hmm Zuwik dzieki za cieple slowo:)
Z adminem mailem robowalem sie skontaktowac bez skutku, jesli chodzi o korabla ok zadzwonie i zapytam.
dam znac jaka jest jego odpowiedz.

Co do martwych duszyczek to Admin powinien zrobic z tym porzadek.
Alchemiczny
Biała samiczka 1,2 16V alize:)
koponiety zólty kwadracik klubowy na rufie:)
alchemiczny
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Bullitt wtorek, 25 października 2005, 08:03

Zuwik, wytłumacz mi jedno. Po co użytkownikowi służbowego autka torba :?: Bardzo jestem ciekawy :mrgreen: Co do admina próbuje sie z nim skontaktować, od czasu kiedy Wiz zostawił mi płytkę z Grodnik.
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez zuwik wtorek, 25 października 2005, 08:45

Nie wszyscy właściciele służbówek to wielkie firmy, czasem panowie Zenonowie którym to autko służy do przewozu cementu (lub ciężkich płyt metalowych :wink: ), robią duże przebiegi a nie zarabiają za dużo (np. za mało na aso) no i tak sobie myślałem właśnie :) Podparte co prawda tylko jednym doświadczeniem, ale zawsze coś :wink:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Bullitt wtorek, 25 października 2005, 08:53

To raczej piszesz o samochodach prywatnych. Służbowy to taki, ktory jest własnością firmy (lub przedmiotem najmu) i koszta eksploatacji masz w....... głębokim poważaniu :mrgreen: A co to podobnego typu eksploatacji Kangoorka jak piszesz (moze nie cement, czy blachy) to mam pare przykładów z forum i sa to ludzie raczej mocno sie tu udzielający.
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez lam3r wtorek, 25 października 2005, 17:36

Pominę milczeniem wszelkie polemiki podpięte pod ten wątek. Jeśli zostanie podane jakieś konto na które można wpłacić kilka złotych, aby klub mógł je przesłać na konto orkiestry, to na 100% to zrobię.
Nie bądą to setki złotych ale też nie 15:-)
Będę śledził wątek w oczekiwaniu na nr konta.
Z mojej strony EOT.
Bye
--
lam3r - iphone 12 mini user last used Kangoo Privilege 1.5 DCi 105KM av ~6,6 L/100km -> now using Hyundai Kona Premium 1.6 177KM 7DCT 4WD av ~9,8 L/100km
"This is the French-est car on sale. It should come with chickens and garlic bulbs as standard equipment."
nie tankuję na PutOil
http://www.vigowroclaw.pl
lam3r
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez czerja wtorek, 25 października 2005, 18:46

a więc jednak jest lekkie zainteresowanie wpłatą na konto!wywołując wcześniej skarbnika też miałem na myśli korabla,też załatwiałem naklejki i było super i szybko więc może jednak sie odezwie!ja plus zuwik i oczywiście alchemiczny(sorry że nie wymieniam wszystkich zainteresowanych)i konto będzie rosło prawda?
żółty 1.2RN oklejony klubowo!
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez xyz wtorek, 25 października 2005, 20:26

Me too - czyli ja też jestem zainteresowana kontem. :)
Renault Kangoo -> Stworzony by cieszyć. :D
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Postprzez alchemiczny niedziela, 6 listopada 2005, 22:24

Koncząc temat przesyłam tylko pierwszy mail z WOSP tak jak wspominalem wczesniej .To była odpowiedz owsiaka na nasza propozycje.

Jak widze nic sie nie zmienilo w tym temacie....
Admin ani Prezes nie podjeli tematu,przykro mi bo wnioskuje ze jesli nie udalo sie w sprawie tak waznej to w zadnych innch sie nie uda.

Pozdrawiam i zycze powodzenia przy organizacji wszelkich spotkań czy imprez.

OGROMNE DZIEKI DLA KLUBOWICZOW KTORZY WYKAZALI ZAINTERESOWANIE ORAZ CHEC POMOCY, jednak wole wszystko poprowadzic indywidualnie przy pomocy zony, tak jest najszybciej i najskuteczniej.

Witam serdecznie!!!

Wielkie dzięki za Waszą propozycję!
Pierwsza sprawa - dopiszcie Orkiestrę do Kangoo Klubu Polska, jako że
posiadamy i bardzo intensywnie użytkujemy trzy samochody marki Renault
Kangoo :-)

Sprawa druga - w sprawach związanych z organizacją Finału skontaktujcie się
z Radosławem Mysłkiem (sztaby@wosp.org.pl), który u nas w Fundacji zajmuje
się tymi sprawami i on będzie mógł Wam pomóc w temacie Waszego udziału w
Finale.

Pozdrawiam!
Sie ma!!!
Jurek
Alchemiczny
Biała samiczka 1,2 16V alize:)
koponiety zólty kwadracik klubowy na rufie:)
alchemiczny
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez xyz środa, 9 listopada 2005, 18:27

:(
Renault Kangoo -> Stworzony by cieszyć. :D
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pomysły