WIELKA ORKIESTRA JURKA OWSIAKA I KANGOO KLUB????

Pomysły dotyczące działania Klubu

Postprzez czerja czwartek, 10 listopada 2005, 20:01

parę dni mnie nie było ale widzę że zrobiliśmy krok do tyłu!to smutne!!!
żółty 1.2RN oklejony klubowo!
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Wiz piątek, 11 listopada 2005, 22:15

A nie mowilismy razem z Zuwikiem :?: To jeszcze nas okrzyczano ze siejemy defetyzm.
ANTYKLUBOWICZ
STOPER DROGOWY :D
smoke tires not drugs
Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT :)

Wiz
Użytkownik zbananowany

Postprzez alchemiczny niedziela, 13 listopada 2005, 20:43

Wiz marudzic to kazdy potrafi... nie sztuka jest zakladac ze cos sie nie uda to kazdy potrafi. Widac ze zmobilizowanie sie do wysilku przerasta co poniektorych mozliwosci...
Powiedzenie "umiesz liczyc licz na siebie" tutaj sprawdza sie idealnie.
Alchemiczny
Biała samiczka 1,2 16V alize:)
koponiety zólty kwadracik klubowy na rufie:)
alchemiczny
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez czerja niedziela, 13 listopada 2005, 21:59

masz rację!
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Wiz poniedziałek, 14 listopada 2005, 07:37

alchemiczny napisał(a):Wiz marudzic to kazdy potrafi...

Widze ze nie rozpoznajesz marudzenia od zwyklego stwierdzenia faktu.
ANTYKLUBOWICZ
smoke tires not drugs

Wiz
Użytkownik zbananowany

Postprzez alchemiczny poniedziałek, 14 listopada 2005, 11:08

Wiz w tym przypadku marudzenie=stwierdzeniu faktu efekt jest ten sam zamiast cos zrobic lepiej napisac ze sie nie uda i miec swiety spokoj.
Mozna zrobic wiele w pojedynke natomiast majac do dyspozycji grupe ludzi niewazne jak liczna mozna zrobico wiele wiecej ciesze sie ze sa tu jeszcze ososby ktore mysla podobnie,wiem ze te osoby i tak zrobia cos dobrego samodzielnie. Zaluje jednak ze osoby ktore mogłyby pomoc w organizacji tego pomyslu (mowie tu o starych klubowiczach łącznie z Adminem i Prezesem) albo zbyły milczeniem temat albo potrafily tylko napisac ze to i tak sie nie uda wiec nie ma sensu probować.
To tyle w kwestii marudzenie czy stwierdzenie faktu.
Alchemiczny
Biała samiczka 1,2 16V alize:)
koponiety zólty kwadracik klubowy na rufie:)
alchemiczny
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Bullitt poniedziałek, 14 listopada 2005, 14:58

Ludzie! Dopóki jest w narodzie chęć walki, to będzie OK. Nieważne, czy zrobimy to razem, czy osobno. Niech każdy z nas da tyle ile może. Nie ma różnicy, czy przepracujemy ten dzień w czasie zbiórki (gdzie być może wcale nikt nie chce naszej pomocy) czy też każdy z nas poświeci trochę swojego czasu i zarobi parę ponadplanowych złotych innego dnia i wpłaci to na konto. W tym wypadku liczy się zacny i szlachetny cel, a nie sposób, w jaki te pieniądze zbierzemy.
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez zuwik poniedziałek, 14 listopada 2005, 20:55

alchemiczny tu masz u mnie niestety :( mały minus. Bo wracasz do tego, co myślałem, że udało mi się wreszcie wam przekazać (choć problem był raczej w odbiorze niż nadawaniu). My z Wizem (i mówię to po raz ostatni) w trosce o to, żeby przypadkiem nikt się nie skompromitował przed WOŚP zaznaczyliśmy, że nie znajdziecie na tym forum nawet 50 chętnych, bo żeby tylu znaleźć musiałoby być, na mój gust, najmniej 500 AKTYWNYCH userów - wielu ludzi nie może brać udziału w takich akcjach z przyczyn niezależnych. Sam widzisz - kierowałeś prośbę do admina/prezesa (bo to ta sama osoba) a ja Ci powiem, że nawet nie wiadomo czy ten temat kiedykolwiek przeczytał, bo bywa bardzo rzadko na forum. Z całym szacunkiem, ale nie wskazuj na nas mówiąc, że obalaliśmy Twoją inicjatywę. Mam do Ciebie za nią wielki szacunek, jednak jest taka sprawa: nie będziesz miał jabłek bez jabłoni. Nie będziesz miał zorganizowanych ludzi bez ludzi.... Poza tym teraz jest marudzenie, przedtem oskarżenia - chciałem wziąć udział w tej akcji (co pisałem) zastanawiając się, czy wogóle będę miał jak pomagać, bo nawet mnie nie stać na pełny bak. Skutecznie mnie zniechęciliście. I co? Teraz znów mi się oberwie? Nawet jeśli - przynajmniej wiecie, że medal ma dwie strony. A papier wszystko zniesie. Jednak my też jesteśmy ludźmi i wystarczyła by chwila zastanowienia nad tym co piszemy, żeby cała ta ośmiostronnicowa dyskusja nie miała miejsca. Aż nie chcę myśleć o ile byłoby przyjemniej... Pozdrawiam Cię alchemiczny, powodzenia w pomocy. I obyśmy nie musieli się martwić następnym razem za małą liczbą klubowiczów
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez czerja wtorek, 15 listopada 2005, 20:06

choc bardzo mnie kusi to nie napisze ani słowa!pomogę sam w dowolnie wybranej formie choć SZKODA że nie możemy tego zrobić razem!gdybym tu napisał że organizuje zlot razem z piwem i kiełbaskami to było by sporo chętnych ale jak trzeba bezinteresowności to.....o kurcze miałem nic nie pisać :D
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Wiz wtorek, 15 listopada 2005, 21:46

Niestety zlot w Grotnikach byl z piwem i kielbaskami i ..... o frekfencji sam sobie poczytaj.
Z takich a nie innych faktow sa moje opinie i wypraszam sobie robienie ze mnie kozla ofiarnego ze cos sie nie udalo.
Pozdrawiam.
ANTYKLUBOWICZ
smoke tires not drugs

Wiz
Użytkownik zbananowany

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pomysły