alchemiczny tu masz u mnie niestety

mały minus. Bo wracasz do tego, co myślałem, że udało mi się wreszcie wam przekazać (choć problem był raczej w odbiorze niż nadawaniu). My z Wizem (i mówię to po raz ostatni) w trosce o to, żeby przypadkiem nikt się nie skompromitował przed WOŚP zaznaczyliśmy, że nie znajdziecie na tym forum nawet 50 chętnych, bo żeby tylu znaleźć musiałoby być, na mój gust, najmniej 500 AKTYWNYCH userów - wielu ludzi nie może brać udziału w takich akcjach z przyczyn niezależnych. Sam widzisz - kierowałeś prośbę do admina/prezesa (bo to ta sama osoba) a ja Ci powiem, że nawet nie wiadomo czy ten temat kiedykolwiek przeczytał, bo bywa bardzo rzadko na forum. Z całym szacunkiem, ale nie wskazuj na nas mówiąc, że obalaliśmy Twoją inicjatywę. Mam do Ciebie za nią wielki szacunek, jednak jest taka sprawa: nie będziesz miał jabłek bez jabłoni. Nie będziesz miał zorganizowanych ludzi bez ludzi.... Poza tym teraz jest marudzenie, przedtem oskarżenia - chciałem wziąć udział w tej akcji (co pisałem) zastanawiając się, czy wogóle będę miał jak pomagać, bo nawet mnie nie stać na pełny bak. Skutecznie mnie zniechęciliście. I co? Teraz znów mi się oberwie? Nawet jeśli - przynajmniej wiecie, że medal ma dwie strony. A papier wszystko zniesie. Jednak my też jesteśmy ludźmi i wystarczyła by chwila zastanowienia nad tym co piszemy, żeby cała ta ośmiostronnicowa dyskusja nie miała miejsca. Aż nie chcę myśleć o ile byłoby przyjemniej... Pozdrawiam Cię alchemiczny, powodzenia w pomocy. I obyśmy nie musieli się martwić następnym razem za małą liczbą klubowiczów