Pampa została poczęta!!!!!

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Postprzez grzber wtorek, 28 marca 2006, 08:44

Pooglądałem sobie tę PAMPĘ (tylko w necie) i ..... powiem tak, gratuluję wyboru :D .
Oby drogi PAMPY były dostatecznie szerokie!
Pozdrowienia.
Grzegorz
Srebrna samiczka 2005 z motorkiem 1,5 dci (65KM) na imie ma Alize - ładnie i jest w miarę wypasiona (poduszeczki, miły chłodek, radyjko, zmieniareczka, elektryka, CB, GPS)
grzber
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Rafal wtorek, 28 marca 2006, 10:36

:D :D :D :D :D
Dziekuje wszystkim za dobr słowa...

Janusz- masz racje jazdy probne w Bielsku były kropla która przelała kielich miłości do klekotków-diselków
no i jeszcze maszyna WIZa która pod górke 140 dalej przyspieszała tak ze cieżko było oderwac głowe z zagłówka....
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez Rafal wtorek, 28 marca 2006, 10:41

Obrazek
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez zuwik wtorek, 28 marca 2006, 11:06

Rafal napisał(a):
AdiK napisał(a):Gratuluje :D i zazdroszcze :(

zazdroszcze?? ja Ci zawsze zazdrosciłem bo jakos mi ten gwiezdny pył wpadł w oko... a może to po prostu urok Patrycji....
tylko pomaranczowe kierunki nie są dostepne :-(
Gadasz z AdiKiem i nie wiesz do kogo zwrócić się z problemem pomarańczowych kierunków? ;)
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez agasti wtorek, 28 marca 2006, 11:08

8O 8O 8)
aga Kangoo 1,9 Dti RXE 2001 niebieski samczyk z klimą
agasti
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Rafal wtorek, 28 marca 2006, 12:12

zuwik napisał(a):
Rafal napisał(a):
AdiK napisał(a):Gratuluje :D i zazdroszcze :(

zazdroszcze?? ja Ci zawsze zazdrosciłem bo jakos mi ten gwiezdny pył wpadł w oko... a może to po prostu urok Patrycji....
tylko pomaranczowe kierunki nie są dostepne :-(
Gadasz z AdiKiem i nie wiesz do kogo zwrócić się z problemem pomarańczowych kierunków? ;)

Adik mi swoich nie odda...
A pozatym ciećmuch z renault straszył mnie ze bedę inne mocowania ( czego oczywiscie nie łykam...), dobra chociaz ze lampy maja ciemne "tło", bo srebrnego bym juz nie wytrzymał...
Ostatnio edytowano wtorek, 28 marca 2006, 12:47 przez Rafal, łącznie edytowano 1 raz
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez Rafal wtorek, 28 marca 2006, 12:38

acha, skoro juz kupuje nowe auto, a nie czesto mi sie to zdarza to podziel sie przemysleniami odnosnie naszych kochanych sprzedawców w ASO:
1. Facet mi mowi że JA zle wybrałem pampe, bo tanszy bedzie privilige- kur... on chyba nie wie co sprzedaj, a pozatym wybor klienta jest swiety i nigdy sie mu nie mowi ze zrobil cos ŹLE!!!
Jak odbiore auto to chyba wjade mu do salonu przez okno i zapytam czy widzi róznice

2. W Auto-Nowak w Gdyni facet umowił sie ze mna na jazde probna o 9:00 i prosił o pkt... o 9:20 poprosiłem o przekazanie pozdrowien temu panu , ktory nie przyszedł!!

3. pytania typu czym rozni sie zawieszeni pampy od zwykłego i od 4x4 nalezy zostawic dla siebie- po co oni maja sie czerwienic i dziwic ze jest cosinnego niz zwykła ładownosc i podwyzszona ładowność

4. "Zdunek"- Gdańsk, po tygodniu oczekiwania na odpowiedz zadzwonił i powiedział ze zgubił moj mail i nr komorki, ale znalazł i .... a ja mu na to ze juz kupiłem (to było najprzyjemniejsze: pytał czy zartuje...)

5. Jesli ktos mysli ze wydajac 60 000 dostanie kawe, jakies gadzety to niech zrobi sobie kawe w termos i wydrukuje strone z konfiguratora http://www.renaul.... (BTW: jak zakładałem instalacje gazowa to facet na koncu dał butelke szampana, zebym swietował ze bede taniej jezdził!!!)

6. Sam mam czasem klientów ktorzy o "grosze" porownuja ofert z całej polski, wiec postanowiłem zrobic to samo: Wyslalem fax chyba do wszystkich dealerów z pytaniem o konkretna specyfikacje. Uwaga: odpowiedziała ok 10% zapytanych, ceny rózniły sie nawet o 6000pln (napisałem ze prosze o uwzglednienie wszelkich rabatów bo bede porowywał!!!)

7. Ogólna ocena: mniej niz zero!!!

i jeszcze 8. doadajmy do tego ze ponoc panuje kryzys w sprzedazy nowych aut... po prostu w tylkach im sie od dobrobytu poprzestawiało...
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez MK wtorek, 28 marca 2006, 13:27

Wiesz Rafał do nich tak rzadko ktoś zagląda,że każdego biorą za "pytaka", jeszcze Ty wpadasz w "dresie i sweterku" i masz "kosmiczne" życzenie w postaci PAMPY, więc (całkowicie niezasadnie i karygodnie) Cię olewają. Choć nie wiem czy by się poprawiło gdybyś przyszedł z kasą w gotówce i wpłacił 100% zadatku.

P.S.
Może u mnie będzie drugi Kanguś w rodzinie bo namierzam 1998r. w dobrym stanie dla Rodziców do sklepiku. :)
Pozdrowienia Marcin
CLIO 3 1,6 16v 128KM GORDINI 2012r. - LPG STAG
Kangoo II 1,5dCi 115KM PRIVILEGE+ TomTom Edition 31.XII.2010r. srebrny
Porzuciłem akordeon, a szkoda.
Focenie wciąga!!! Jestem szumofobem i maniakiem ostrości!!!
Nikon D7100 Nikon D50

CHEVROLET SPARK M300 LS 1,2 16v 85KM 2010r. - LPG STAG - BYŁ!!!!
MK
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Rafal wtorek, 28 marca 2006, 13:44

MK dobrze ze mi przypomniłes o"sweterku" - w jeanse i koszulke był ubrany facet u "Zdunka" ktory tytułował sie coś w rodzaj "specjalista sprzedaz ds firm...."
Pozatym zgadzam sie ze podejscie "na wszelki go olejmy, bo moze on tylko chce popytac bo mu sie nudzi" jest 100% słuszne!!
hehehheh

po przemyśleni: na powaznie
Moze moja ocena pracy dealerów jest ostra, ale sam staram sie cos sprzedać i wiem ze klientowi trzeba poswiecic swoj czas i sie nim "opiekowac" - to podstawa. Jak ktos dzwoni i mowi ze mu poszla uszczelka od zaworu i mu sie kwas leje na łeb, to zaiwaniam do masterlinka o 18:00 zeby sobie to załatał, mimo ze uszczelka kosztuje 0,5 euro!! moze za miesiąc kupi 100 zaworów pneumatycznych po 500 euro za sztuke, a jak nie to trudno... To samo powinno byc w renault, zeby ktos sie zdecydował to trzeba mu poswiecic czas i sie postarac. Jedyne zdjecia auta jakie juz kupilem to mam od zuwika...oni nie byli mi w stanie nawet na zdjeciu pokazac co chca mi sprzedac!! "niżej wora"
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez dominik wtorek, 28 marca 2006, 18:43

Rafał gratulacje, mamy przecież kontakt z panią z RENAULT POLSKA możesz się pożalić na salony, żeby miała o czym pisać w tej swojej gazecie.
A na marginesie jak ONI tak chcieli sprzedać to co będą wyprawiać w serwisie, jeszcze raz gratulacje :!: :!: :!:
To MY Im załatwiamy reklamę w prasie a oni tak, trzeba im przypomnieć o KKP
F8Q 1,9/65/ 283 kkm, 1999r GRIS FJORD MET. 2CT (920) klima,relingi,zahaczony,CB,naklejki klubowe, Leichtmetallfelgen
Obrazek
dominik
Kangooekspert
Kangooekspert

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Jestem tu nowy