Bullitt napisał(a):Nie znam szyberdachu w Kangoo...
Bullitt, myślę że mało który z nas zna

Kuba
Bullitt napisał(a):Nie znam szyberdachu w Kangoo...

Z racji zawodowych przebywam na poltorarocznym kontrakcie zagranicznym i tutejszy warsztat Renault wycenil naprawe elektrycznego dachu na blisko 2000 €
 Z racji zawodowych przebywam na poltorarocznym kontrakcie zagranicznym i tutejszy warsztat Renault wycenil naprawe elektrycznego dachu na blisko 2000 €  !!!. To szokujaca cena. Podobno skrzywily sie jakies listwy czy prowadnice po ktorych przesowa sie dach. Mam wiec mala prosbe do was. Czy moze ktos wie ile taka naprawa by kosztowala w Polsce ? Ja bede u mojej dziewczyny w Lodzi w miesiacu sierpniu na wakacjach i moze udalo by mi sie usunac ta usterka wlasnie w Polsce. Mam tez pytanko o solidny wmiare  przystepny cenowo warsztat w Lodzi lub okolicach taki ktory ewentualnie potrafilby dokonac takiej naprawy. Dodam ze dach otwiera sie i zamyka tylko poprostu sie zacina staje czasem w miejscu i mam obawe ze przy ktoryms razie juz moge go nie zamknac. Bylbym wam bardzo wdzieczny za pomoc.
!!!. To szokujaca cena. Podobno skrzywily sie jakies listwy czy prowadnice po ktorych przesowa sie dach. Mam wiec mala prosbe do was. Czy moze ktos wie ile taka naprawa by kosztowala w Polsce ? Ja bede u mojej dziewczyny w Lodzi w miesiacu sierpniu na wakacjach i moze udalo by mi sie usunac ta usterka wlasnie w Polsce. Mam tez pytanko o solidny wmiare  przystepny cenowo warsztat w Lodzi lub okolicach taki ktory ewentualnie potrafilby dokonac takiej naprawy. Dodam ze dach otwiera sie i zamyka tylko poprostu sie zacina staje czasem w miejscu i mam obawe ze przy ktoryms razie juz moge go nie zamknac. Bylbym wam bardzo wdzieczny za pomoc.

... OK. Jutro zadzowonię do warsztatu i się dowiem. Jest jeden warsztata pod Łodzią co się w Ranufkach specjalizuje to możę będą potrafili pomóc. Tylko jak najwięcej danych o torbaczu potrzebuję ... najlepiej na maila ew. PW poporszę.
 ... OK. Jutro zadzowonię do warsztatu i się dowiem. Jest jeden warsztata pod Łodzią co się w Ranufkach specjalizuje to możę będą potrafili pomóc. Tylko jak najwięcej danych o torbaczu potrzebuję ... najlepiej na maila ew. PW poporszę.

Może da się je naprostować
 Może da się je naprostować  

!
! 

.. Dzięki, zaraz dzwonie i się pytam
 .. Dzięki, zaraz dzwonie i się pytam  

... trzeba wymieniać całoy mechanizm przesuwania dachu, bo nie ma części jednostkowych. Czyli kwotowo same części to 6271 zł
 ... trzeba wymieniać całoy mechanizm przesuwania dachu, bo nie ma części jednostkowych. Czyli kwotowo same części to 6271 zł   robocizna ok 200 zł ... a jako dodatkowa opcja do nowego kangoorka kosztuje tylko 3200 [skąd oni biorą te ceny
  robocizna ok 200 zł ... a jako dodatkowa opcja do nowego kangoorka kosztuje tylko 3200 [skąd oni biorą te ceny  

] Czas oczekiwania na części ok. 2 tygodni.
 ] Czas oczekiwania na części ok. 2 tygodni. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości