Wiz napisał(a):Czy ja napisalem ze chodzi mi o miastoCzy ja jestem wariat zeby jezdzic 120 w miescie
![]()
Zreszta u Was sie nie da jezdzic, niezaleznie od pory roku![]()
W nocy się da

Wiz napisał(a):Czy ja napisalem ze chodzi mi o miastoCzy ja jestem wariat zeby jezdzic 120 w miescie
![]()
Masaccio napisał(a):Wiz napisał(a):Czy ja napisalem ze chodzi mi o miastoCzy ja jestem wariat zeby jezdzic 120 w miescie
![]()
W nocy się da
Wiz napisał(a):Masaccio napisał(a):Wiz napisał(a):Czy ja napisalem ze chodzi mi o miastoCzy ja jestem wariat zeby jezdzic 120 w miescie
![]()
W nocy się da
Kolejny do ukarania i zdrapania naklejek klubowych![]()
Szoszo napisał(a):Jak sobie radzicie drodzy koledzy w zimie z zamarzającymi piórami wycieraczek?
Masaccio napisał(a):Wiz napisał(a):Czy ja napisalem ze chodzi mi o miastoCzy ja jestem wariat zeby jezdzic 120 w miescie
![]()
W nocy się da
Szoszo napisał(a):My tu gadu- gadu a chłop jabłka kradnie![]()
Powracając do tematu: jadąc 40km/h zbieram płatki a przy 120km/ h jest tak zimno i wieje, że muszę coś ciepłego się napić i zagrzać. Wtedy to sprytne płatki śniegu trzymają się w kupie i udają lód. Oczywiście wtedy zatrzymuje się poirytowany i skrobię zmarzniętymi paluchami po gumce. To nie boli ale wolałbym ciepełko wykorzystać zza kierownicy.
Poważnie to nic nie zmieniło się chyba na przestrzeni 10 lat w kangoorach. Poprzednio w 1,4 RN to samo się działo ale jakoś daję radę. Potem w takim samym modelu co obecnie ale z 2004r.
Ogrzewanie raczej nie powala na kolana bo kangoo musi przejechać 15km by się zagrzać a w jarisie żony po kilku minutach rozpinam kurtkę w samochodzie bo jest tak nachajcowane". Co prawda mam diesla a japonii mam benzyniaka. To robi jednak różnicę
Co ze stopami pasażerów? zapytowywuję. W salonie Toyoty powiedzieli, że takich świniowozów jak ten podobny do Pańskiego to w sprzedaży nie prowadzimy. Szkoda co prawda, bo Japończycy potrafia w każdym szczególe dopracować samochód. Kangoo daje wiele do życzenia ale cóż mam kangoo i jestem zadowolony ... prawie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości