A powiem to, a coAdiK napisał(a):Jak wcześniej wspomniałeś my to wiemy ale innym trzeba pewne rzeczy sprecyzować

Rajder a no pozwoliłem sobie przeprowadzić mały tjuning Twojego posta i zawrzeć tylko to, do czego nawiązywałem

A powiem to, a coAdiK napisał(a):Jak wcześniej wspomniałeś my to wiemy ale innym trzeba pewne rzeczy sprecyzować
Haha, Misiek tyś jest hardcore'owiecmisiek288 napisał(a):jeśli turbinka jest dla Ciebie trudna do zrozumienia to polecam siebie jako "nauczyciela" zasady działania dieselka wolnossącego od tak na początek coś "łatffiejszego"
Ja może nie powiem, że się szykujęrajder napisał(a):Jak już kiedyś pisałem szykuje sie do wsadzenia turbiny do kangoorka więc ten temat mnie szczególnie interesuje.
rajder napisał(a):(...)a tak wogóle to żuwik zaczynasz mnie użekać swoją skromności, ja napisałem(...) a Ty później przytaczając tę wypowiedź już pominąłęś swoją osobe. Zauważyłem to
rajder napisał(a):....adik ano pewnie że sie wracają do kolektora jednakże kolektor znajduje sie przed katalizatorem więc pozwoliłem sobie na użycie tego zwrotu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości