[b]co lepsze [/b]klapa czy drzwi? (bis)

Pomysły dotyczące działania Klubu

co lepsze klapa czy drzwi? (bis)

klapa
19
35%
drzwi
35
65%

Liczba głosów : 54

Postprzez zuwik środa, 25 maja 2005, 23:02

Widocznie większość biorących udział w ankiecie jest nieoptymalistami :wink: Wogóle to to wszystko mi się nie podoba. Jak komuś się nie podoba to, czego nie ma to sza. Ja osobiście nic do klapy nie mam ale wolę drzwi i tyle....

A więc :P czy wspominałem już, że jak się przypadkiem zatrzaśniesz w kangoorze z drzwiami i kratką to nie będziesz siedział w środku jak w policyjnej su.... nie wiem czy tak wolno mówić, więc: w policyjnej samicy, tylko kulturalnie otworzysz drzwi klameczką? :wink:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez loocky czwartek, 26 maja 2005, 15:58

Rafal napisał(a):ach bym zapomniał Loocky napisał: " DRZWI GÓRĄ" -LOOCKY cos musialo Ci sie pomylic bo to klapa otwiera sie do góry, a drzwi na boki. Zawsze mozesz przyznac sie do błedu i edytować post!!
A to nie pisze w poście tylko w moim podpisie hihihi.
loocky
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Rafal piątek, 27 maja 2005, 09:40

""A więc czy wspominałem już, że jak się przypadkiem zatrzaśniesz w kangoorze z drzwiami i kratką to nie będziesz siedział w środku jak w policyjnej su.... nie wiem czy tak wolno mówić, więc: w policyjnej samicy, tylko kulturalnie otworzysz drzwi klameczką? ""
:D :D :D :D
Drodzy wielbiciele gorszej wersji tzn drzwi, smutno Wam ze nie macie klapy, i wymyslacie rozne absurdy, ale ten juz nie nadaje sie do publicznego wyglaszania. Oczywiscie jak ktos regularnie zatrzaskuje sie w swoim bagazniku to ma problem, ale potrzebny mu raczej psychiatra a nie kangoo z drzwiami :!: PS. a co jakbym zatrzasnął sie pod maska, tez kangoory z drzwiami maja tam klameczki???
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez PanKot piątek, 27 maja 2005, 10:37

a co jakbym zatrzasnął sie pod maska, tez kangoory z drzwiami maja tam klameczki???

A co, te z klapą może mają????
Popieram zuwika.
Zaj...fajny podsunął przykład.
TO MI SIĘ BARDZO PODOBA!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol:
1,2;RN;60KM; żółty'98; tył-drzwi, CB-Alan-101, alu15", wersja sportowa (trampki w bagażniku).
MB 123 230CE 1984r.
PanKot
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez PanKot piątek, 27 maja 2005, 10:42

Rafał: no widzisz, że nas (z drzwiami) jest więcej.
Poddaj się. Sam jesteś na placu boju!!
Bo... jak zasuniemy następnymi przykładami - to się zdziwisz.
1,2;RN;60KM; żółty'98; tył-drzwi, CB-Alan-101, alu15", wersja sportowa (trampki w bagażniku).
MB 123 230CE 1984r.
PanKot
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez zuwik piątek, 27 maja 2005, 13:04

Rafal napisał(a):Oczywiscie jak ktos regularnie zatrzaskuje sie w swoim bagazniku to ma problem, ale potrzebny mu raczej psychiatra a nie kangoo z drzwiami :!:
Dobre :lol:
PS. a co jakbym zatrzasnął sie pod maska, tez kangoory z drzwiami maja tam klameczki???
Jak się zatrzaśniesz pod maską to i psychiatra Ci nie pomoże :) A stanie się z Tobą to samo co np. z kuną lub kotkiem przy odpalaniu :D A wogóle wiesz - my mamy klameczki ale w sumie nie da się zatrzasnąć przypadkiem drzwi - no chyba że pies ci je zamknie, ale mój nawet za dobrze nie sięga :wink: A teraz taka sytuacja: myjesz plamę np. po kiszonej kapuście zostawionej na Twojej wykładzince w bagażniku :lol: i nagle trach! - puszczają siłowniki. No i siedzisz w środku jak jak w policyjnej eS dopóki Twoja Lepsza Połowa się nie nacieszy z tego, że ma wolną chatę i nie postanowi jednak Cię poszukać :) Abstrakcyjne? Jak dla mnie bardzo realne :D :D :D :D
BTW. Wiesz możesz nazywać drzwi wersją gorszą, mi to nie robi rożnicy, bo w takim razie wolę gorszą wersję :P
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez PanKot piątek, 27 maja 2005, 13:32

Wiedziałem, że zuwik coś wymiśli.
I co Ty na to Rafał?
Motyw z kiszoną kapustą jest jak najbardziej mozliwy, z siłownikami też.
Powiem wiecej: Kangórek z klapą jest jak wielka pułapka na myszy.
Ciap... i siedzisz zamkniety.
Drzwi są bezpieczniejsze i lepsze.
A weźmy taką sytucję:
- siedzisz w bagażniku i wycierasz rozlane piwo a tu pada strasznie duży śnieg. I co? I klapa pod ciężarem śniegu zamyka się sama i jesteś zamknięty. I znikąd pomocy. A tu mróz i śnieg.
I po chłopie.
Z drzwiami takich numerów byś nie miał.
Przemyśl to - Rafał.
MB 123 230CE 1984r.
PanKot
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Dziadek piątek, 27 maja 2005, 14:35

tylko drzwi.miałem klapę .
powiem jedno klapa to kompletna klapa.
dziadek
fireway 1.5 dci drzwi/80KM/wiśniowy metalik
Dziadek
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez zuwik piątek, 27 maja 2005, 18:27

Tak wogóle Raf patrzę na Twoje zdjęcie w galerii - to ze ślubu - i pytam w związku z tym: co się u licha stało wycieraczce na Twojej KLAPIE :?: 8O Czyżby ją przefasonowało ze względu na siły pionowe występujące przy trzaskaniu KLAPĄ :?: :roll: 8) :lol:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez jon104 sobota, 28 maja 2005, 20:21

No cóż, widzę, że należy wesprzeć Naszego Szamana w jak na razie samotnym boju :!: W zasadzie motyw z samozatrzaskiwaniem mi sie podoba, ale jest jedno ale :oops: Nie widzę tutaj otymizmu, który z natury przynależy się właścicielom tak wesołego pojazdu jakim jest Kangoo-rek :o nic tylko by się zamykali i śnieg by im spadał na otwartą klapę, a to przecież w ogóle nie jest możliwe (na marginesie to przy otwartych drzwiach ten snieg i tak będzie w środku :lol:) ponieważ tak niewybaczalne błędy naszym pojazdom sie nie zdarzają :idea:
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pomysły