No i najważniejsze, że w styczniu widać Hel a nie ogromne tłumy ludzi. Kiedyś wybrałem się 1 stycznia na Hel i zastanawiałem jak w sezonie te tłumy się tam mieszczą
Aro/Drucik/Inne, Było Kangoo 1.4/2000 Pampa, klapa
przez melehowicz czwartek, 4 listopada 2010, 18:18
W okolicach Bożegonarodzenia się odezwę w tej sprawie. Dzisiaj odebrałem mojego kangoorka z przeglądu pozakupowego (rozrząd, wyciek oleju z miski olejowej olej filtry i jakieś drobiazgi) Niestety nie mam możliwości samemu podłubać przy tym, ale z czasm i lekturą kangooforum sie poprawie.
W styczniu, z tego co wiem, to spotyka się Stary Rok z Nowym. I to chyba jakoś bliżej początku stycznia. O innych spotkaniach cisza jest. A szkoda, bo chętnie bym poznał kogoś z klubu/forum. Poza tym tak nasypało, że aż żal wyjeżdżać z garażu, o ile się w ogóle da dokopać do bramy.
Przegięliśmy mocno, przez tyle czasu nie organizując spotów Nie można wiecznie mieć "ważniejszych powodów" - proponuję aby spot w niedzielę 20 lutego stał się priorytetem. Jeśli zechcą nas odwiedzić kangurki z dalszych okolic, niechybnie przygotujemy grilla. Proponuję ok. godz. 9~10 udać się w teren poszukując odpowiedniego miejsca na pieczyste
ZAPRASZAM
george był 1.2 RNA ; D7F '98 jest 1,5 DCI ; K9K '07
Biorąc pod uwagę, że na 90% byłbym z żoną i dwójką przychówku, to ekstremalne camel trophy nie wchodzi w rachubę. Ale jakiś sofcik przy pięknej pogodzie z termosem herbatki i kiełbaską z ogniska - bezcenne.
Przeglądnij ten wątek w całości, a zwłaszcza zdjęcia. Przekonasz się, że dzieci w wieku różnym też się nieźle bawią na błot-spotach. O żonach to nawet nie wspomnę