przez Podmiejski sobota, 15 października 2011, 09:58
to niech wie to co ja wiem:
Płock komis - czerwony; 1.2; sprowadzony bez opłat, ABS, central - auto bite; bez "centrala" akumulator dno; widać róznicę w kolorze elementów nadwozia! Jechać się nie dało.
Pułtusk komis - sprowadzone niebiesko- żółte blaszaki - fabrycznie zagazowane; super stan. Matko jedyna...
Wyszków - niebieski; 1.2, 2002 - super stan, bezwypadkowy, bez wspomagania. Taaa... komora silnika wymalowana "po całości" - nikt nic nie wie. Szkoda gadać, prawdę powiedzą jak sie pomylą - a mają wprawę bo handlują i raczej nie licz na to.
Koszalin - czerwony 1.2, 2002; bez wspomagania, ABS, sprowadzony z "D". UWAGA - to dwa samochody: inny od góry inny od dołu! Przegrzany silnik po "naprawie" w kraju pracuje jak ..stara maszyna do pisania. I - niesprawny układ chłodzenia!!!!
Puck - jasnoszary mettalic 1999 1.4; gaz; hak - optycznie ok. 7 własciciel... Po wymianie progów. Auto po przegladach i regulacjach a ściąga tak że nie pojedziesz "bez trzymanki".Silnik leniwie ciągnie na gazie.Duży przebieg.
To tyle - tytułem oszczędzenia bo jesli ktoś tu trafił - to znaczy ze ma tyle pasji ....co ja
Ze ja nikogo nie zabiłem za ten kit wpychany przez komórę a potem w oczy - "ło jesu"!
Szacun dla wszytskich!
acha - zwyczajów nie znam - jak coś nie tak prosze Pana Admina o stosowną dyslokację posta - ze smietnikiem włącznie
Przeniesiony bo informacje cenne, a z działu sprzedaży mógłby niechcący zniknąć po przeterminowaniu. Zresztą to tu kupujący często zaglądają (admin/mod)
KW0U Braun Mocca 1.6 16V "12 automat (LPG)
KC01 Privilleg 1.6 16V "02 (LPG) - "srebna szczała"
VW LT 28 '91 2.4D "home made camper"
Chcesz pomocy - uzupełnij profil o dane samochodu. Nie każdy ma czas na grzebanie po Twoich postach za modelem samochodu i silnika.