Szukasz samochodu tak jak niektórzy pracodawcy pracownika. Młody zaraz po studiach z 50 letnim doświadczeniem w branży. Jak masz 14tys. To nic konkretnego nie kupisz z 2004r. Jeżeli myślisz że z firmy pojazd ma oryginalny przebieg to jesteś w błędzie. Gdy sprzedawałem pierwszego kangoo w roku 2009 to na liczniku było ponad 300000. Na aukcjach z roku 1999 przebieg był średnio 150000 aż śmieszne. No cóż klienci są durni to mają z małymi przebiegami. Chciałbym zamienić moje kangoo na nowsze, ma przejechane 250000 z 2004-12-30 w stanie perfekcyjnym DCI ale za 14000 to ja go nie oddam za 16000 tak. Dzwonią potencjalni klienci, dowiadują się jaki przebieg to zrzucają słuchawką. Rozważam kupno urządzenia do korekty licznika. Podejrzewam że jak wyzeruje licznik to nikt nie zauważy.

Na pewno będzie urywał z ceny bo na allegro widział taniej ten rocznik. Myślę że nie powinieneś się sugerować cenami, dobry samochód kosztuje inaczej.
Udokumentowany przebieg hmmm.
Mądry użytkownik nie jeździ do ASO, tam samochody służą za dawce organów.
Szukacie samochodu z udokumentowanym przebiegiem w ASO a czy sami tam jeździcie? bo ja nie.
Nierealne jest żeby taki starty samochód systematycznie serwisowany był w ASO.
Do ASO jeździ się tylko po to by była ważna gwarancja, lub gdy auto w lizingu.
Później już nikt tam nie jeździ. Może jakiś 1 na 100 samochodów.
Choć i tak w to bym nie uwierzył.