witam wszystkich..jestem od dziś nowym klubowiczem . Kupiłem kangurka z rok.1998 śilnik jest mały ale dlamnie wystarczy 1.2 (60)km żułty.Gram jeszcze po weselach to mam gdzie zapakować graty . Mam dopiero nie cały mieśąc. Myśle że przy waszej pomocy poradze sobie ...Powodzenia na forum Jogi57
żółte 1,5 dCi ALIZE 2003r ,ALBRECH 6890+ALAN 9+densei EC2002 Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie.
KURAK napisał(a):Coraz bardziej mi się żółte podobają, witaj
Zgadzam się z Tobą. Chyba przemaluje swojego na żÓłto...
Witamy na forum
Pozdrawiam smi3szny
Kangoo 1,5 dci 2003r + 2xWesem dalekosiężny na dachu 100W każdy + rury progowe Alan 109 (był) President Herbert II bez ASC (jest) z Santiago 1200 na uchycie w dziurze w dachu
W dalszej przyszłości: - przyciemnione tylne szyby; - lusterka i zderzaki w kolor nadwozia; - przednie orurowanie + kolejne reflektory?
witam..w czoraj jak się logowałem zpomniałem napisać ; że jestem z pod BARTOSZC mieszkam na wśi 2 kilometry od BARTOSZYC przy traśie BARTOSZYCE-KALINIGRAT ...granica ..BEZLEDY ...jogi57
No właśnie słychać, że akcent z obcymi naleciałościami Do Bartoszyc mam przysłowiowy "rzut beretem", także jak będę mógł w czymś pomóc - pisz śmiało. Druga sprawa, że obaj ujeżdżamy rumaki z tym samym silnikiem. Witamy na forum
witam i ja kolegę, tym milej, że samochody prawie te same, też mam 1,2 8v w gazie, ale na dojazdy do pracy akurat, w dodatku też żółty (choć nie z poczty), ostatnio chwila zwątpienia, ale jednak dalej będzie ze mną