Witam
W moim Torbaczu zapaliła się kontrolka zgłoszenia się w najbliższym czasie do serwisu na przegląd, niby nic szczególnego, ale... Jeszcze wczoraj komputer wskazywał ponad 17 tyś. do następnej wizyty w serwisie, a dziś rano Torbacz poinformował mnie, że chce do "przyjaciół" z ASO

I tu mam pytanie czy jest możliwość ustawienia przez serwis czasu wezwania na przegląd w komputerze? Np. chcemy aby samochód poinformował, że chce do ASO w sierpniu a nie dopiero za kilka miesięcy zgodnie z przebiegiem? Pikanterii, przynajmniej w moim mniemaniu dodaje fakt, że kilka dni temu dzwoniła do mnie pańcia z RRG w Warszawie, pytając kiedy chcę się, umówić na przegląd, bo ich system wyrzuca, że mam się z nimi spotkać jeszcze w sierpniu. Samochód został zaprowadzony do nich celem "przeglądu przedzakupowego" i to była jedyna jego wizyta w tym serwisie, zastanawia mnie czy właśnie przy okazji tego postoju (prócz słynnej akcji serwisowej z pasami bezpieczeństwa) panowie nie pogrzebali w kompie celem dobicia sobie kasy w najbliższej przyszłości.
Urojenie jednego człowieka nazywamy chorobą psychiczną... Urojenie grupy ludzi natomiast nazywamy religią....
"Dla Jobsa większość ludzi to pajace – a robi gadżety tak proste w obsłudze, że nawet ów pajac zdoła je opanować."
Torbacz 2 ver. 2008 1.5 DCI Helios