Tak postawiona sprawa prowadzi do jedynego slusznego wniosku: nie jade, nie bede umieral P.S. Z domu uciekam i wylanczam telefon - bo mnie jeszcze znajdziecie
ANTYKLUBOWICZ STOPER DROGOWY smoke tires not drugs Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT
Specjalnie post za postem. Spotykamy sie pod Go Sportem o 15.00 Każdy zadba o swój brzuszek i pragnienie Tylko nie przesadzajcie, bo co impreza to mamy nadmiar. Grilla i węgiel mamy wiec nikt nie musi przewozić. Zagubieni lub nieznajacy miejsca spotkania atakować telefonicznie.
ANTYKLUBOWICZ STOPER DROGOWY smoke tires not drugs Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT
Postaram się też coś włożyć na ruszt Do zobaczyska
Jak i po co zostać Klubowiczem ! -------------------------------------------------------------------------------------- Kangoo I,1.4 - K7J - Authentique - 2001-Bleu Marin Corsa C, 1.2 + LPG- NJoy - 2003-Tizianrot
Taaa... jak obiecywałem byłem grzeczny Spocik super, zgodnie z ustaleniami musimy znów powrócić do spotkań regularnie Dzięki wszystkim i jeszcze raz spóźnione 100 lat dla Lookiego Do zobaczenia 27 września