ale mogę dać jeszcze raz
 ale mogę dać jeszcze raz   proszę
 proszęNiestety w podłączeniu sygnału obrotomierza do 1.9D nie pomogę.
 ale mogę dać jeszcze raz
 ale mogę dać jeszcze raz   proszę
 proszę

wieczorkeim będę próbował znaleźć coś na temat sygnału do obrotomierza,a teraz idę robić dalej zawieszenie została już tylko prawa strona
 wieczorkeim będę próbował znaleźć coś na temat sygnału do obrotomierza,a teraz idę robić dalej zawieszenie została już tylko prawa strona  Pozdrawiam!!!
   Pozdrawiam!!!

.Przekopałem troszkę sieć i doczytałem się że sygnał do obrotomierza w silniku 1.9D D65 idzie z alternatora z zacisk  W  . Doszukałem się tego zacisku w moim alternatorze ale nie ma pociągniętego przewodu,trzeba będzie poprowadzić ,a pytanie mam takie jak znaleźć pin w liczniku pod który ma być pociągnięty przewód od alternatora z zacisku  W.A może wiesz który to pin? Czekam na licznik już miał być ale go nie ma
 .Przekopałem troszkę sieć i doczytałem się że sygnał do obrotomierza w silniku 1.9D D65 idzie z alternatora z zacisk  W  . Doszukałem się tego zacisku w moim alternatorze ale nie ma pociągniętego przewodu,trzeba będzie poprowadzić ,a pytanie mam takie jak znaleźć pin w liczniku pod który ma być pociągnięty przewód od alternatora z zacisku  W.A może wiesz który to pin? Czekam na licznik już miał być ale go nie ma  i tak pytam żeby go nie sp....,zepsuć
 i tak pytam żeby go nie sp....,zepsuć  ,przy pierwszym podpięciu.
 ,przy pierwszym podpięciu.

.jak się uda jutro to go wrzucę i zobaczę czy coś zagada w tym liczniku,na pewno dam znać.A tak sobie w duchu myślę żeby tylko zadziałał
 .jak się uda jutro to go wrzucę i zobaczę czy coś zagada w tym liczniku,na pewno dam znać.A tak sobie w duchu myślę żeby tylko zadziałał 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości