Witam
Nie wiem czy w tym temacie mogę operować linkami do ogłoszeń i aukcji. Gdyby nie to przepraszam i proszę o usuniecie linka.
Ale do rzeczy, chce kupić auto dostawcze do małej firmy. Zastanawiam się nad Fiatem Doblo I po lifcie do 10 tys oraz Kangurem po lifie. Fiat ma taka przewagę ze ma większa pakę od kangura. Ale moze taka z Kangurka wystarczy.
Oto link:
http://allegro.pl/renault-kangoo-1-5dci ... 80249.htmlOgłoszenie wiadomo - handlarz, komis Gniezno - zagłębie aut.
Po mojej obserwacji aut KONIECZNIE z klimatyzacja auta po 7, 8 czy 9 tys wyglądały biednie i na totalnie zjeżdżone.
Auto z linku jest bogato wyposażone, wizualnie ładne (wiem odpicowanie) ale nie pobijane, w przyszłości chciałbym moze auto okleić reklama wiec to też istotna sprawa.
Facet przez tel powiedział ze auto było w rajchu serwisowane w ASO ale nie do końca 2-3 lata temu było to przerwane przy przebiegu ok 120-130 tyś. Wiec jest luka ok 40 tys na ok 3 lata wiec też wygląda to w miarę autentycznie. Jak będzie dostępne w środe to pojade z moim mechanikiem i sprawdze.
A wy co o tym myślicie?
Mam tez kilka pytań- googlowałem ale słabo:
- czy Kangur I po lifie też ma ta belkę skretą?
- silnik 1,5dci 80 koni nie ma koła dwu masowego?
Czołem!