Mam kilka pytań co do Kangoo 4x4 rok 2004 silnik 1,6 16V.
- Czy ktoś z was próbował włożyć wskazania kompa. W Scenic I ph II, czyli roczniki 1999/2003, wystarczy wymienić zegary na te po 2000 roku, dobrać wyświetlacz o symbolach np. VV+ i dokupić manetkę wycieraczek z bocznym guzikiem.
- Czy ktoś z Was próbował przełożyć manetkę kierunkowskazów na starszą, z guzikiem klaksonika. Jeśli wiecie, to proszę o info czy wystarczy dokupić taką wajchę, czy nie da rady. Kumpel ma Kangoo z 2000 roku i klaksonik właśnie z takiej manetki z bokowca no i z poduchy kierownicy, a kierę ma identyczną jak moja.
- Czy ja mam ubogą wersję, czy tak jest? - nie mam wskaźnika temperatury zewnętrznej.
Pewnych rzeczy brakuje nam z żoną w obecnym Kangurowatym, a do których się przyzwyczailiśmy w Scenic RX4. Chciałbym się dowiedzieć, czy jest możliwość dołożenia wskazań komputera, temperatury.
Gdzie mogę znaleźć i pobrać instrukcje obsługi Kangoo 2004, niby znalazłem na ty forum wykaz, ale ni jak nie działają linki.
Jeśli jest ktoś chętny, mam sporo manuali, instrukcji obsługi, sam naprawiam, ale wszystko dotyczy Scenic-ów, mogę udostępnić. Mam np. jak podłączyć AUX w Update List, mam instrukcje radyjek serii LIST. Niestety netowa instrukcja do Kangoo to tylko 7 stron - więc szukam lepciejszej.