witam i pozdrawiam

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

witam i pozdrawiam

Postprzez dti piątek, 9 września 2005, 20:12

witam i pozdrawiam zarazem wszystkich użytkowników kangoorka,ja posiadam swojego już 4 lata i nie zamieniłbym go na żaden inny samochód ,cieszę się również że istnieje taka strona jak ta , żałuję tylko że tak póżno na nią trafiłem.
dti
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Re: witam i pozdrawiam

Postprzez xyz piątek, 9 września 2005, 20:24

Heloł ! :) Nie ma się czym przejmować, wszytsko można nadrobić, na pewno będzie ku temu nie jedna okazja. Również się cieszymy z obecności nowego klubowicza. Tym bardziej, iż doceniłeś już skoczka, widząc jego wyjątkowość. Zapraszam do wspólnych rozmów. :)

P.S. Napisz o nim małe co nieco. Np. jaki kulorek, klapa - drzwi, jaki silnik (coś mi się wydaje że diesel 8) ), a może napiszesz jak w ogóle zaczęła się historia z Kangoorkiem, lub ciekawsze rysy z jego życiorysu. ;)
Renault Kangoo -> Stworzony by cieszyć. :D
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Postprzez kavka piątek, 9 września 2005, 21:05

witam i pozdrawiam zarazem wszystkich użytkowników kangoorka

Witamy w naszych niskich progach :wink:

nie zamieniłbym go na żaden inny samochód

No również nie zrobiłbym niczego takiego :lol:

żałuję tylko że tak póżno na nią trafiłem

Ja tak samo późno tu trafiłem i też tego żałuje ale pomału nadrabiam zaległości .
Zycze miłych chwil spędzonych z kangoorkiem i powodzonka na szlaku

PS:Opowiedz coś o zwierzaczku :wink:
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez kaLasz piątek, 9 września 2005, 21:57

własnie własnie :!: :!:
opowiedz opowiedz :!: :!: :wink: :wink:

witamy i czekamy na spostrzeżenia doświadczonego uzytkownika :D
1.9 D 65, biała OKLEJONA samica, 2001r.
GG 8053233

Kangoo jest nasz!! TEN Kangoo do nas należy
kaLasz
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik piątek, 9 września 2005, 22:17

Witamy serdecznie nowego dieslowca. Skoro czterolatek to pewnie 1,9dCi? silniczek marzenie - jak doświadczenia, eksploatacja?
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez dti piątek, 9 września 2005, 22:18

witam,posiadam zwierzaka z motorkiem 1.9dti z 2000r,sprowadzałem go z niemiec w 2001r,szkoda tylko że sprowadzający (pochodzący ze świdnicy-OSTRZEGAM przed nim),wyszykował mi go (był po lekkiej stłuczce),tak że pierwsze dni użytkowania były ........ech,szkoda gadac,ale postanowiłem że będe o niego dbał jak najlepiej no i będe go serwisowa.A więc pojechałem na gruntowny przegląd,na początku okazało się że do wymiany są sanki pod silnikiem,póżniej strzeliła półoś (bo pono była krzywa),następnie nie dało się ustawi zbierzności BOOOOO!!!!!!swożeń był przyspawany do wachacza i inne drobnostki,nie wiedziałem wtedy że takie rzeczy można zgłasza do urzędu konsumenta,tylko że to wszystko poniekąd przezemnie a raczej przez pierwsze wrażenie.tj,gdy pojechałem go już odebrac (tak długo wyczekiwanego i wytęsknionego),nie chciałem już na naic paczec nic oglądac tylko wsiąśc i jechac,a najśmieniejsze jest to że byłem z tym gościem nawet na przeglądzie w ASO,tylko że ten mechanik tam w ASO zapytał czy będziemy go przegląda bo on go już przeglądał wczoraj,więc stwierdziłem po co ABY TYLKO JUŻ JECHAC.Dalsza eksploatacja była ;już super i tak jest do dziś,z małymi wyjątkami.choc przekonałem się do uczciwości serwisów>pojechałem kiedyś bo przestały mi działac centralnie drzwi od pasażera ,stwierdzono w serwisie że centralka do wymiany no i koszta około 700zł,zrezygnowałem mój obecny mechanik zajrzał i okazało się że wypadł kabelek z wtyczki.już w ASO nie serwsuję.tak więc mimo tych przykrych przygód i tak jestem bardzo zadowolony a wraz ze mną moja rodzinka i pies
dti
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez dti piątek, 9 września 2005, 22:27

a zapomniałem zwieraczek mój jest w morskim futerku,po bokach ma dwoje drzwi i z tyłu również drzwi,mieszkamy w głogowie w woj.dolnośląskim,mam niemiłe doswiadczenia z fachowcami z wrocławia(jakby ktoś potrzebował się czegoś dowiedzie-służe informacjami)a także znalazłe świetnego fachowca od silnków diesla-też mogę polecic.pozatym użytkowanie Kangoora z tym motorkiem to czysta przyjemnośc , ekonomia i zadowolenie,ale będe miał do was szanowni kangoorowcy parę pytań ale to w różnych działach forum,narazie bardzo się cieszę że odnalazłem was w internecie i jescze raz pozdrawiam
dti
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez kaLasz piątek, 9 września 2005, 22:49

no no no...
widze mnóstwo analogii do nas:
-trudne początki (po tygodniu poszedł rozrząd i jeszcze jest w serwisie)
-pies (jaka rasa :?: :?: )
-rejestracja pewnie (DW)
-też samiczka (tylne drzwi)
-też dieselek 1,9
no i mam nadzieje że analogią bedzie dalsze bezproblemowe uzytkowanie ;)
1.9 D 65, biała OKLEJONA samica, 2001r.
GG 8053233

Kangoo jest nasz!! TEN Kangoo do nas należy
kaLasz
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik sobota, 10 września 2005, 08:38

dti zapraszam do działu Spotkania, tam jest planowany zlocik w okolicach Wrocka, może dołączysz? Z miłą chęcią poznamy osobiście! Gratuluję samozaparcia i miło słyszeć, że komuś tak zależy na tym miłym samochodziku :)
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez dti sobota, 10 września 2005, 10:18

bardzo dziękuję wszystkim za ciepłe przyjęcie mnie do klubu,bardzo podoba mi się pomysł ze zlotem w sobótce,jeśli tylko dostanę wolnę to napewno się pojawię z rodzinką i psem (Alaskan Malamut ),cały bagażnik jego jest, my niestety wozimy bagaże na siedzeniach-nie lubi jak mu się coś do budy wkłada,pozdrawiam
dti
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Następna strona

Powrót do Jestem tu nowy